Потребителски кредит срещу ипотека

Отпускане на потребителски кредит срещу ипотека

Искате да изтеглите изгоден потребителски кредит срещу ипотека и търсите варианти? Не е необходимо да обикаляте банките и да си губите времето в търсене на възможности. Разгледайте предложенията в интернет и сравнете офертите между банките. Цялата информация може да получите в кредитния ни портал. Подайте запитване и ще ползвате нашите безплатни консултации.

Подай запитване

За какво да внимавате при теглене на потребителски кредит с ипотека?

Теглене на потребителски кредит с ипотека се налага в следните случаи:

  • Необходима Ви е по-голяма сума пари – обичайно потребителските кредити са с размери до 50 000 лв. Определена група служители се ползват с преференции и потребителските кредити може да достигнат до 100 000 лв. (служители в определени държавни структури). Ако Ви е необходима сума над цитираните, то банката ще Ви предложи потребителски заем, но с вписване на ипотека.
  • При разглеждане на искането за кредит, банката поставя условие за вписване на ипотека – когато става въпрос за по-голяма сума на кредита и има рискови фактори, твърде вероятно е да бъде поставено условие кредита да се отпусне след осигуряване на недвижим имот, върху който да се впише ипотека.

 

Трябва добре да обмислите предложението на банката, която сте избрали да Ви финансира. Ако учредите ипотека ще получите ли желаната сума. Не е въпросът да направите разходи за вписване на обезпечение и да не получите сумата, която е необходима, за да осъществите намеренията си. След като влагате разходи за вписване, то следва да може да завършите целта си. Затова в преговорите с банката бъдете внимателни.

Вижте най-изгодните кредити

Също така важен момент са ценовите условия при този вид кредити. Трябва да знаете, че при тези заеми лихвите са по-високи. Въпреки това, потърсете възможност за договаряне на индивидуални ценови параметри.

В целия процес ние ще Ви бъдем изключително полезни. Заявете консултация, за да обсъдим искането Ви. Ще коментираме възможностите и ще Ви помогнем да направите правилния избор.

Заяви безплатна консултация

Условия при потребителски кредит срещу ипотека

На какви условия трябва да отговаряте, за да получите потребителски кредит с ипотека?

  • Кредитна история – по ползваните кредити и лизинги не трябва да сте допускали закъснения и просрочие. През годините трябва всички задължения да са обслужвани редовно;
  • Доходи – доказването на добра кредитоспособност е от изключително значение. Независимо, че става въпрос за кредит срещу ипотека, трябва да докажете възможността да погасявате кредита без да се затруднявате;
  • Обезпечение – необходимо е да разполагате с имот, който ще бъде ипотекиран в полза на банката и който да бъде с изяснен статут и да разполагате с всички документи за него.

Това са основните изисквания, като в процеса на разглеждане на искането се анализират и много детайли, за да може да се вземе решение за отпускане на кредита.

Преди да вземете решение за теглене на кредит от конкретна кредитна компания задължително ползвайте кредитна консултация. Така ще може да обсъдите важните детайли по сделката и ще бъдете спокойни в целия процес на одобрение. Отправете запитване в сайта ни и ще Ви консултираме безплатно по всички въпроси.

 

Търсите най-изгодния заем

Заяви бързо и лесно с 1 клик