Търсите потребителски заем?

Тук можете да изберете заем според вашите изисквания:
онлайн кандидатстване, одобрение за минути, най-ниска лихва, без доказване на доходи, само с лична карта, с лоша кредитна история, най-изгодни условия и т.н.

 

ОНЛАЙН КРЕДИТИ

БЕЗ ДОКАЗАНИ ДОХОДИ

БАНКОВИ ПОТРЕБИТЕЛСКИ

РЕФИНАНСИРАНЕ

БЕЗ ДОБРА КРЕДИТНА ИСТОРИЯ

НЕБАНКОВИ КРЕДИТИ

EasyCredit

Потребителски кредит само с лична карта

до 5 000 лв.

Виж и заяви онлайн

 

Бяла Карта

Без такса за получаване и теглене. Шанс при лошо ЦКР

до 3 000 лв.

Виж и заяви онлайн

 

 

Популярни банки и кредитни компании

Само оферти от проверени кредитни организации

Как да изберете онлайн заем?

Разгледайте параметрите на кредитните оферти – изберете оферта и кандидатствайте бързо и лесно онлайн

ВИЖ и ЗАЯВИ

вижте, дали отговаряте на условията
сравнете най-новите кредитни продукти
изберете най-добрия вариант за вас и заявете онлайн

Защо да изберем потребителски кредит чрез ВСИЧКИ КРЕДИТИ?

ВСИЧКИ КРЕДИТИ представя комплексно онлайн сравнение на потребителски кредити – тук може да изберете най-подходящия онлайн потребителски кредит и да кандидатствате онлайн или да разгледате информация за банките и да подадете запитване за консултация.

Целта е да стесните търсенето си и да намерите най-доброто решение за получаване на личен заем онлайн. Тук можете:

да разгледате множество кредитни оферти, от които да избирате
полезни статии и съвети за личните финанси
информация, която ви помага да вземете информирано решение

Каква сума можеш да получиш

 

 

Изчисли месечната си вноска

 

 

Колко ще спестиш при рефинансиране

 

 

 

Полезно за потребителските кредити

Предварително запитване за получаване на онлайн кредит е безплатно, като ще получите пълна информация за всички такси и лихвени разходи. Във всяка банка има различни такси за кандидатстване или за одобрение.
За онлайн заем може да сравните условията в нашата платформа и да кандидатствате директно онлайн. За банков кредит с доказани доходи и добра кредитна история - предлагаме получаване и сравнение на най-добрите банкови оферти от лицензиран кредитен посредник.
Потребителските кредити могат да се използват за всякакви цели без да е необходимо да предлагате обезпечение недвижим имот.
Максималният размер кредит, който можете да получите зависи основно от вашите доходи и от размера на погасителните вноски по други кредити. Всяка банка или кредитна компания има различни изисквания за максимално допустим кредит, като от съществено значение за управление на личните финанси е да прецените добре възможностите си за погасяване в зависимост от доходите и разходите си.
Банковият потребителски кредит е подходящ избор за по-големи кредити с по-дълги срокове за погасяване, тъй като банките могат да предложат по-изгодни лихвени условия. Онлайн кредитите са полезни, ако се нуждаете от по-малки суми и предвиждате по-кратки срокове за погасяване.
Онлайн кредитите са с одобрение до минути или максимум до 1 час, а усвояването на заема е от 1 час до няколко часа. В отделните банки времето за одобрение е различно, като може да бъде в рамките от 1 до няколко дни в зависимост от представените документи, размера на кредита, работодателя, доходите и други.
Компаниите предлагат онлайн кредити с минимални изисквания и без доказване на доходи (напр. навършени 18 г. и лична карта) - всяка кредитна институция има свои правила за одобрение. В банките изискуемите документи най-често са: молба или попълнена форма за кандидатстване, служебна бележка или удостоверение за доходите от работодателя за 3 или 6 месеца, копие на постоянен трудов договор и последващи допълнителни споразумения, лична карта и евентуално доходи на поръчител (ако е необходим поръчител).
Бързите потребителски кредити без доказване на доходи най-често са до 5000 или максимум 8000 лв. А банковите кредити в зависимост от доходите могат да достигнат до 50 000 и дори и 70 000 лв.
Много компании за онлайн потребителски кредити предлагат заеми без поръчител, като това зависи от сумата и профила на кредитополучателя. В банките също се предлагат потребителски заеми без поръчител, като отново зависи от размера на кредита, доходите и трудовия стаж.
Стандартния максимален срок на банковите потребителските заеми е до 10 години, като друго ограничение е, че има и максимална възраст на кредитополучателя до погасяването на заема (напр. 65 или 70 г.). В редки случаи се предлагат и потребителски кредити до 15 г., но често е с ипотека на недвижим имот. Потребителските кредити от небанкови кредитни компании най-често са до 1 или 2 години, като се предлагат и кредити с погасяване до максимум 3 години (рядко до 4 години).
Кредитна история е важна за всички банки - като отделните банкови институции имат различни изисквания, но най-общо е важно в последната 1-2 години да не сте имали забавени плащания над 30 дни. Небанковите кредитни институции са по-либерални по отношение на забавени плащания и просрочия, като в някои компании има шанс за одобрение и при влошена кредитна история.
Вие не се ангажирате да получаването на кредит, който не е изгоден за вас или ако по някаква причина не ви устройват предложените условия. Вие най-добре можете да прецените, дали да вземете кредит и да се откажете.

 

Класация на онлайн кредитите

Сравни и избери бързо и лесно