Потребителски кредити – сравнение

Сравнение на условията по потребителски кредити

Как да изтеглите най-изгодния потребителски кредит? За да сте сигурни, че ще изтеглите потребителски кредит при най-добри условия трябва да сравните параметрите между всички кредитни институции. Възможно е ли това като имаме предвид, че на пазара за заеми има много на брой кредитни компании отпускащи кредити?

Най-лесният начин е да разгледате информацията в кредитния ни портал. По удобен и бърз начин подайте запитване за кредит и ще получите отговор до минути, а самото одобрение може да бъде получено за няколко часа. В сайта ни може да разгледате и допълнителна информация за всяка една лицензирана кредитна компания. Така ще се ориентирате най-добре коя финансова институция да изберете.

 

Подай запитване

 

Как да изберете най-добрата оферта?

Сравнете всички параметри в кредитните оферти, които разглеждате. Не е достатъчно да знаете размера на лихвата, а да сте наясно с годишния процент на разходите и общото оскъпяване. Така ще може да определите и към коя оферта да се насочите.

Също така, коментирайте и изисквания за превод на работна заплата или поръчителство. Ако банката изисква едно от двете, то може ли да го осигурите или това ще Ви затрудни. Това също е фактор, който ще определи към коя банка да се насочите. Ако успеете да договорите кредит без обезпечение (заплата или поръчител), то разбира се, че това ще е предпочитаната оферта.

Вижте най-изгодните кредити

Много фактори са определящи за това от къде да изтеглите потребителски кредит – ценови условия, време за одобрение, изискване за обезпечение, избор на погасителен план и други. След като сравните всяко едно от тях между няколко банки ще може да направите и реална преценка на възможностите си. Важно е не само да договорите добри условия, но и да отговаряте на условията, които имат банките. Тогава сравнението ще бъде пълно и целесъобразно. Със сигурност няма да изгубите времето си, защото може да договорите много добра цена на кредита, но пък да се окаже, че Вие не отговаряте на условията на банката. Затова трябва да гледате комплексно, когато избирате кредит.

Избери и заяви

Сравнение на изискванията за отпускане на потребителски кредит

Банките и кредитните компании имат определени изисквания към кредитоискателите. Освен, че трябва да сравните условия, при които отпускат кредитите трябва да сте наясно дали ще отговорите на изискванията им, за да Ви отпуснат кредит.

Накратко, ако имате добра кредитна история и доказани доходи, то отговаряте на общия профил на желания кредитоискател. В зависимост от размера на кредита и срока, за който искате да ползвате сумата има и конкретни специфични изисквания. Такива са: определен минимален размер на дохода и определен максимален процент на задлъжнялост.


Ако кандидатствате за бърз потребителски кредит с размер не по-голям от две работни заплати, то одобрението ще бъде много по-лесно и бързо.

Не бързайте, когато търсите потребителски кредит, а бъдете внимателни. Обсъдете възможностите за финансиране и договорете най-изгодни условия. Всичко това може да стане като заявите кредит през сайта ни. По удобен за Вас начин и спестявайки време ще намерите най-доброто решение.

 

Най-изгодните заеми

Избери кредит с 1 клик