Пари на заем за безработни

Бързи кредити онлайн за безработни

krediti-online-bgВ днешно време има голяма част хора, които нямат подписан трудов договор по една или друга причина – в момента са без работа, изпълняват свободна професия, работят почасово или друга причина . До скоро беше почти невъзможно взимането на пари на заем за безработни. Днес, обаче, всеки може да се възползва от кредит.

 

В тази статия ще Ви представим компании, които дават пари на заем за безработни, сумите, които се отпускат, времето за одобрение и начина за кандидтане за заем за безработни.

Кандидатстване за кредит сега

krediti-online-byrzi

Компании, които дават пари на заем онлайн за безработни

Банките все още са с по-строги правила за одобрение за кредит. Тук на помощ идват компаниите за бързи кредити. Те работят с по-високи лихви, но имат много по-ниски изисквания, процесът по одобрение е по-бърз и не изискват огромно количество документи. Когато нямате доказан доход, а имате спешна нужда от пари на заем, това е Вашето решение.

Фирмите, които дават пари на заем за безработни, не са малко. В повечето случаи те не изискват поръчител. Най-често необходимите критерии, за да кандидатствате за бърз кредит за безработни са да бъдете между 18 и 70-годишна възраст и да имате българско гражданство.

Каква сума може да изтеглите, ако сте безработни?

Ако кандидатствате за първи път за заем, е добре да кандидатствате за малка сума (300-400 лв.). Всяка една компания иска да изгради доверие и не би Ви отпуснала голяма сума, ако не е имала предишни взаимоотношения с Вас.

Когато редовно покривате вноските по своя кредит и нямате пресрочване, при необходимост от следващ кредит за безработни, може да Ви бъде отпусната по-голяма сума (3000-4000 лв.).

Време за одобрение за бърз кредит за безработни

Бързите кредити не случайно са наречени така. Характерно при тях е, че одобрението става за минути. В повечето случаи то няма да отнеме повече от 30 минути.  При кандидатстването за пари на заем за безработни онлайн спестявате ходене до офис и получавате изключително бърз отговор.

За да кандидатствате е необходимо само попълването на кратък формуляр. След попълването му от съответната компания ще се свържат с Вас и ще бъдат уточнени всички условия по кредита.

В нашия сайт може да разгледате различни компании за бърз кредит и да кандидатствате онлайн.

Кандидатстване за кредит сега

krediti-online-byrzi