Обединяване на кредити без доказване на доход

Обединяване на кредити без доход

Не може да докажете доходите си, но искате да обедините съществуващи задължения? Как може да го постигнете? Със сигурност предприемайки обединяване на кредити правите правилната крачка, тъй като това ще се отрази положително върху бюджета Ви. След обединението на задълженията ще плащате много по-малко, отколкото ако продължите да плащате месечните вноски по всички кредити. Месечните плащания ще се редуцират значително и ще освободите финансов ресурс за други цели.

Вариантите да получите кредит са два – от банка или от фирма за бързи кредити. Банките се интересуват от доходите и ги обследват. Независимо дали става въпрос за кредит с обезпечение. На първо място се разглеждат доходите и след това обезпечението. Някой от банките предлагат кредит на база само на обезпечение, но вариантите не са много. Това са високо рискови кредити и не се предлагат масово.

Вижте най-изгодните кредити

При фирмите за бързи кредити тези въпроси стоят по друг начин. Всяка една кредитна компания може да отпусне заем без да разглежда доходите. В зависимост от вида на кредита се определят и конкретните изисквания. Например, само с ипотека на имот, кредитната компания може да предостави бърз ипотечен кредит с цел обединяване на задълженията. Този вид кредити са с по-високи ценови условия и по-кратък срок на изплащане. Ако мислите да се насочите към този вариант, трябва много добре да обмислите подобна стъпка. Залагате имот и трябва да може да изплащате кредита без да се затруднявате.

Подай запитване

 

Обединяване на кредити без анализ на кредитната история

В случай, че имате няколко кредита и плащането по тях Ви затруднява, но в същото време имате допускани просрочия, то трябва да се обърнете към фирма за бързи кредити. Част от кредитните компании предлагат кредитни продукти без да разглеждат кредитното досие на кредитоискателя. Независимо дали имате текущо просрочие или допускано такова в предишни периоди. Достатъчно е, че предоставяте обезпечение недвижим имот. Бъдете много внимателни, когато прибягвате до такъв вариант. Трябва да обслужвате навреме задълженията си, тъй като много бързо се прибягва към удовлетворяване с недвижимия имот.

Заяви кредит онлайн

Обединяване на кредити без трудов договор

Не работите по трудов договор, но имате нужда от кредит с цел обединяване на всички действащи кредити? Не е задължително договорът да е трудов. Важно е да може да докажете доходите си по стандартния ред. Може да имате доходи по граждански договори, наеми, хонорари и други. Достатъчно е плащанията по тези договори да са регламентирани и да може да ги подкрепите с договори и данъчна декларация за предходната година.

  • При доходи от наеми част от банките не изискват данъчна декларация, а е достатъчно да се представи договор за наем и документ за собственост на имота. При изчисляване на дохода от наем, месечната сума, която получавате се намалява на 50% именно, защото не е се изисква доказването му. Но все пак е вариант, ако не подавате данъчна декларация.
  • При гражданските договори и хонорарите задължително се изисква доказването им.

Варианти да обедините задълженията си с цел намаляване на месечните разходи за вноски има достатъчно. Може да се обърнете, както към банка, така и към небанкова финансова институция. Лесно и бързо може да го направите в сайта ни като отправите запитване към нас. Ние ще Ви консултираме напълно безплатно и ще Ви предложим сравнение на оферти между няколко кредитни компании, за да може да изберете най-добрата.

Най-изгодните заеми

Заяви бързо и лесно с 1 клик