Мини кредит – какво представлява?

Мини кредит – какво да знаем преди да кандидатстваме за мини заем?

 

krediti-online-bgМини кредит е отпускане на малка сума пари под формата на заем. Характерно за него е, че се отпускат малко пари, които се изплащат за кратък срок. Най-често може да вземете мини заем онлайн, който да изплатите на вноски или до заплата. В тази статия ще изясним кога е най-добре да кандидатстваме за мини кредит? Как? Какво да знаем преди да подадем своето заявление?

 

Списък с кредитни компании в България

krediti-online-byrzi

Кога да вземем мини кредит?

Мини заемът е подходящ за случаите, в които искаме да направим малка покупка, но в момента нямаме финансова възможност. Според повечето мнения мини заем се използва за уреди и техники, както и за сметки. Отпусканата сума от повечето кредитни фирми при този вид заем е до 600 лева.

Как да вземем мини кредит?

Кандидатстването за мини кредит е много лесно. Условията са ясни и чисти. Най-често заявлението се подава изцяло онлайн – бързо и лесно, а одобрението е до минути. Някои фирми предлагат мини заем без лихва, ако това е първият Ви кредит от посочената компания.

При кандидатстване за мини кредит не се изисква много документация, нито поръчители и гаранции. В повечето случаи е необходима само лична карта. Мини заемът е една добра опция, когато спешно ни трябва малка сума пари.

Вземи заем онлайн

Какво да знаем преди да кандидатстваме за мини кредит?

Както при всеки вид кредит, така и при този, е необходимо добре да преценим своето финансово положение и дали ще успеем да се справим с поставените ни срокове за изплащане на кредита. Трябва добре да пресметнем своите разходи и приходи, за да сме сигурни, че няма да попаднем в неудобна позиция.

Друга изключително важна стъпка е да се информираме добре за условията на кредита. Трябва да бъдем запознати с таксите и комисионните по кредита, както и всички останали разходи, за да не останем неприятно изненадани.

Вижте най-изгодните кредити

Нашият съвет

Съветваме Ви да не кандидатствате за мини кредит в първата видяна фирма, а да разгледате и да сравните условията, които предлагат различните компании. При нас може да видите списък с различни фирми, да сравните техните условия и да направите най-подходящия избор.

Бързо, лесно и удобно може да кандидатствате онлайн през кредитния ни портал и да бъдете спокойни, че сте избрали най-добрата оферта за мини кредит.

 

Избери най-изгодния кредит

Заяви бързо и лесно с 1 клик