Мини заем
Мини заем до заплата

Byrzi krediti

Правителството у нас подкрепя и стимулира банките да отпускат мини заеми на физически и юридически лица. Приходите, които те получават при тяхното връщане и които съпътстват главницата като цяло се използват за инвестиции в икономиката и по-точно в следните сектори: търговия, съобщения, селско стопанство, производство, туризъм и транспорт. Тези приходи държавата инвестира също в диверсификацията на дейности в не добре развитите райони, както и за насърчаване на социално-икономическото устойчиво развитие на страната и качеството на живот на нейните граждани.

krediti-online-byrzi
Тъй като онлайн търговията се развива с огромни темпове и към момента в Интернет в България се предлагат 16 пъти повече стоки, отколкото във физическите магазини, можем да приемем, че онлайн домашното банкиране на дребно в близко бъдеще ще ни изненадва все повече и повече в положителен аспект.

Трябва в началото да си зададете следните три лесни въпроса. Колко ви трябват? Наистина ли трябва да се заемат? Ако го направите, честно преценете колко ви трябват и се опитайте да ги сведете до минимум. Смятате ли, че наистина се нуждаете от тези пари или ги искате за закупуване на нещо конкретно, което може да бъде платено с карта?  Колко време ви е необходимо, за да ги върнете? Какво е наистина реалистично за вас?

zaemДомашното банкиране е толкова добре развито, че вече по всяко време и от всяко място от компютъра или дори от телефона, 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието, можете да получите заем онлайн, само с валидна лична карта и при удловие, че сте пълнолетен.

Мини заемите обаче носят и своята отговорност по връщането, за това помислете добре и сериозно обмислете тази крачка. Колко пари ще можете да отделяте в близко бъдеще, за да погасите кредита, без да ограничавате качеството си на живот, защото идеята на кредиторите е да повишават стандарта ви на живот, а не да печелят днес, а утре вече да не сте техен клиент.

Може да кандидатствате бързи кредити:Бързи онлайн кредит по сума

Виж повече Виж повече Виж повече

vivus.bg