Максимален потребителски кредит

Максимален размер на потребителски кредит

Търсите възможно най-голям размер потребителски заем? Как може да бъде отпуснат и при какви условия? Всяка кредитна институция има индивидуални изисквания при определяне размер на потребителски кредит. Независимо от искането банките имат максимален размер, който не надвишават. Този размер е различен при всеки един кредитоискател и се определя от работната заплата и сектора на местоработата.

Определени групи клиенти се ползват с преференции по отношение на размера на кредита. Такива са:

  • Държавни и общински структури;
  • Лекари и учители;
  • Информационни технологии;
  • Корпоративни клиенти на конкретната банка и други.

Вижте най-изгодните кредити

Всяка банка има конкретно насочени преференциални оферти към свои корпоративни клиенти. Тези преференции освен, че се изразяват с по-добри ценови условия се допуска и по-голям размер финансиране. Ако стандартните оферти за потребителски кредити са с размер не повече от 5 до 6 работни заплати и не повече от 20 000 лв., то при специалните оферти размерът може да достигне до 7-8 заплати и 30 000 лв.

Ето защо е важно къде работите и какъв е чистият Ви доход. Може да разгледате в интернет общи условия, при които се предоставят кредитите, но трябва да знаете, че в конкретния случай са възможни промени.

Заяви кредит

 

Как да получите максимален размер кредит?

Основно изискване е да докажете добър доход, който да е достатъчен, за да получите максимално финансиране. В случай, че кредитоспособността е добра, то банката ще одобри искания кредит. От съществено значение е също така дали имате други кредити, какви са месечните вноски по тях и какъв е общият размер на потребителското финансиране. Всичко това е много важно, защото банката съблюдава задлъжнялост и общ размер потребителски кредити. Това също е съществен фактор – ако имате и други потребителски кредити, то остатъкът по тях ще бъде включен при определяне на максимален размер потребителско финансиране.

За да получите точна и пълна информация конкретно за Вашето искане, отправете запитване в сайта ни. Ще обсъдим искането Ви и ще намерим най-подходящото финансиране.

 

Кандидатствай тук

Каква е максималната сума за потребителски кредит?

Често пъти ще срещнете, че потребителските кредити са с максимален размер 50 000 лв. Стандартно в почти всички банки точно това е максималната граница. Тези кредити се отпускат на база на работна заплата, но е възможно при наличие на риск по сделката банката да потърси и поръчител. Имайте го предвид, когато искате да теглите по-голям размер потребителски заем, защото трябва да имате готовност с осигуряване на поръчител.

Както споменахме по-горе за определени сектори и групи е възможно финансирането да достигне до 70 000 лв. и дори 100 000 лв.


Важно да имате предвид е и фактът, че срокът на потребителските кредити не може да бъде повече от 10 години. Това е от голямо значение, тъй като кредитът не може да бъде разсрочен за по-дълъг период. Ако ползвате максимален размер съобразете задължително срока, за който може да бъде отпуснат, за да не се окаже, че месечната вноска ще Ви затруднява.

Разгледайте офертите в кредитния ни портал и лесно и бързо направете сравнение на условията. По удобен за Вас начин заявете искането си онлайн. Също така може да ползвате безплатна консултация с цел обсъждане на всички въпроси свързани с теглене на потребителски кредит.

 

Най-изгодните заеми

Заяви бързо и лесно с 1 клик