Кредит срещу залог на автомобил

заем срещу кола

Онлайн заем срещу залог на автомобил

Кандидатствай онлайн за кредит срещу вашият автомобил /кола и ще получите отговор до половин час!

Финансиране до 80% от стойността на автомобила ви.
След одобрение  получавате пари бързи и навреме  по сметка.
кандидатстване и ще получите отговор до 30 мин.

 

кредит за кола

kredit

Когато вземем заем срещу кола, служителят, оторизиран да ви отпусне кредит оценява цената на колата си въз основа на стойностите на едро и след това дава заем на базата на това, което той мисли, че колата ви струва. След това  служителят задържа вашата кола, докато заема се погасява. Кредитът не е подобен, когато сте купили колата си. Този заем е е тип краткосрочен заем. Ако вземете кредит срещу залог на автомобил и  не върнете парите в рамките на определения период от време, вие може ще загубите колата си и тя ще остане за дружеството-заемодател по подразбиране.

Докато шофирате колата си към компанията, канейки се да я ипотекирате се опитайте да получите в своята оферта ясна, прецизна, последователна и пълна информация, относно всички подробности, защото може да останете без кола.

kredit-po-telefonaЕто малко важна информация, която е важно да се запознаете преди да вземете такъв тип кредит срещу залог на автомобил:

 

  1. Как се изчислява лихвата спрямо периода от време. Например, 3% лихва може да изглежда ОК, докато не прочетете и видите, че това е 3% на месец, което е еквивалентно на 36% годишно. Също така имайте предвид, че тъй като ипотеката на автомобила е в различна категория компании, различна от обикновените компании за кредитни и банкови услуги, те са предмет на лихварските закони, и следователно са в състояние да определят по-високи лихви – много по-високи лихви!
  2. Какви санкции са за закъснели плащания или неплащане. Може едно закъсняло плащане причини колата си, за да се отнеме? увеличи ли лихвен процент на кредита или са допълнителни такси оценени за закъснели плащания?
  3. Какви са правилата за смекчаване на последиците? Възможно ли е необходимо да мине през посредничество, или може да ви отведе на компанията заем в съда, ако се наложи по пътя?

Ипотеката на движими и недвижими имущества е един от начините за получаване на бързи пари, но те не са единствения начин. Алтернативи на ипотеката на автомобила може да бъдат кредитни карти, лични заеми, разсрочени плащания, срочни заеми, от работното ви място спешни заеми и продажба на продукти, които вече не използвате.

 

ВАЖНО!
От важно значение е да запознвати много добре с условията по договора, когато се решаваме на такъв тип заем срещу гаранция на вашият автомобил. Прегелдайте точка по точка клазите по договора и ако имате въпроси  питайте не само случители на кредитната фирма, но по възможност и въшни лица по въможност експерти или адвокати.
Важно е да знаете много неща по край кредита като направим колата остави ли във ваши ръце, трябва ли да направите доплнителна застраховка на автомобила и т.н.

 

 

 

Бързи онлайн кредит по сума

Виж повече Виж повече Виж повече

Потребителски кредити по сума

Виж повече Виж повече Виж повече