Кредит за моряци

Онлайн фирми, които отпускат кредит за моряци

krediti-online-bgВ България има няколко фирми, които отпускат специализирани потребителски кредит за моряци. Изискванията при всяка са различни, но има основни характеристики и условия, които се припокриват при всички оферти. В тази статия ще изброим част от банките, в които може да кандидатствате за кредити за моряци, ще посочим основните характеристики, условия и необходими документи, от които се нуждаете при кандидатстване.

 

Вижте нашите предложения за кредити онлайн тук

krediti-online-byrzi
Основни характеристики на кредитите за моряци в различни фирми

Уникредит Булбанк е една от фирмите, които отпуска такъв тип заем. При нея процедурата по кандидатстване и одобрение е максимално опростена. Отговорът на подадената заявка е бърз. Размерът на кредита може да бъде между 150 и 50 000 лева, а срокът за погасяване- 10 години. От банката Ви предлагат опция за фиксирана лихва през целия период на кредита. Парите, за които кандидатствате, могат да бъдат използвани за различни цели – ремонт, образование, екскурзия, непредвидени разходи.

Друга фирма, която предлага кредит за моряци, е Банка ДСК. При нея също може да използвате парите от кредита за всякакъв вид лични цели. Срокът на погасяване на заема тук отново е 10 години, но отпусканата сума е от 500 до 25 000 лева. Предимство, което имате при тази оферта е че нямате такса за предсрочно погасяване на дълговете.

Условия и документи за кандидатстване за кредит за моряци

  • Документ за самоличност (лична карта);
  • Копие на моряшки паспорт;
  • Извлечение от банкова сметка за предходните 6/12 месеца, ако потребителят няма сметка в съответната банка.