Кредит за закупуване на жилище с финансиране на пълния размер


 Ако си търсите си кредит за закупуване на жилище, което да ви даде възможност да го изплатите на 100 %, то е добре да се запознаете с кредитните компании в България, които отпускат такива кредити. Societe Generale Експресбанк е реномиран активен член на банковия пазар у нас, който има предимство пред останалите доставчици. Докато повечето от тях Ви ганантират отпускане на жилищен кредит с покриване на около 70 % от стойността на вилата, къщата или апартамента, то Societe Generale Експресбанк покрива цялата пазарна стойност на имота.

sge_logoОтпускане на жилищен кредит без ограничение в оптималния размер на имота от Societe Generale Експресбанк. Ще Ви запознаем с най-важните характеристики на този интересен вид финансиране.

– Кредит за жилище Мост е за всички, които искат да заменят свой имот за нов и да доплатят чрез заем разликата.

– Така можете да не оставате временно без дом, тъй като може да се нанесете в новия си дом, преди още да сте продали стария.

– Банката Ви дава срок от една календарна година, през коятоможе да проучите пазара, да го реновирате, помислите и да продадете стария си имот на добра цена.

– Имайки в предвид това, през първата една година Вие плащате само лихвата и застраховката, но не и главницата, затова периода се нарича гратисен.

– Минималната сума по заема Ви е 5 000 лв.

– Няма условия или изисквания свързани с вида на строителството или периода на експлоатация на имота, който искате да закупите.

– Кредитът може да изплатите за срок от 3 до 30 години.

– Заемът Ви може да бъде отпускан в евро или лева, без комисионни по превода на валутата.

– Погасяването на заема може да направите с ежемесечни еднакви парични вноски.

– Не плащате допълнителна такса, след като продадете стария си имот в едногодишен срок и изплатите дяла Мост.

– Може да се възползвате от възможността да сключите застраховката Живот, пълна и трайна нетрудоспособност, както и застраховка на ипотекирания имот.

– Можете да внесете цялата сума по кредита предсрочно, като ще трябва да заплатите условна такса за загубения интерес на банката.

– Може да получите още информация за условията и тарифите на банката, като изпратите заявка за заем онлайн, чрез офис на банката или по телефона, като се свържете с поддръжката, на цената на един градски разговор.

– Кредит за закупуване на ново жилище със стопроцентово финансиране и без лимит в размера на заема, може да получите сега изгодно, бързо и сигурно от Societe Generale Експресбанк.

krediti-online-byrzi

Ако се нуждаете от по-голяма сума и търсите кредит срещу ипотека за сума до 100 000 лева и желаете нещата да се случват бързо и лесно.
Попълнете краткия формуляр по-долу, за да Ви съдействаме и да ви предложим най-доброто решение безплатно.

     

     

    Потребителски кредити