Кредит без превод на заплата

Заем без превод на работна заплата

 

krediti-online-bg

За да Ви бъде отпуснат кредит от банка, е необходимо да докажете, че имате възможност да погасявате стриктно своя заем. Именно поради тази причина банките имат не малко изисквания. За да получат гаранция, че кредит ще бъде обслужван на време, те често искат поръчител по кредита или удържат директно необходимата сума за погасяване от Вашата заплата.

 

Кои банки отпускат кредит без превод на работна заплата?

Малко на брой са банковите институции, които биха могли да отпуснат заем без превод на работна заплата. В тази статия ще посочим някои от тях, както и основни характеристики по предоставяните от тях кредитни оферти.

ОББ – Потребителски кредит с фиксирана лихва

При този кредит от Обединена българска банка няма такса за кандидатстване, не е необходим превод на работна заплата и лихвеният процент е фиксиран за целия период. Размерът на сумата, която може да Ви бъде отпусната, е до 55 000 лева. Срокът за погасяване е до 5 години. Минималната сума, за която имате опция да кандидатствате, е 500 лева. Можете да видите подробна информация за условията на кредита в сайта на банка ОББ.

Texim Bank – Потребителски кредит без превод на работна заплата

Този заем се характеризира с бързо одобрение – до 2 часа. Лихвеният процент е фиксиран, а именно – 6,2%.  Максималната сума, за която може да кандидатствате е 50 000 лева. Срокът на погасяване е до 7 години. Друга важна особеност е, че няма такса за предсрочно погасяване. Вижте подробности в сайта на съответната фирма.

БНП Париба – Кредит за ремонт

Потребителският кредит на БНП Париба за ремонт е на сума между 800 и 80 000 лева.  При него няма нужда от поръчител, превод на работна заплата и няма скрити такси и комисионни. Срокът на изплащане е 96 месеца. Тук отново лихвеният процент е фиксиран. Месечните вноски по кредита могат да бъдат плащани изцяло онлайн през сайта на банката.

Оферти за бързи кредити

Ако търсите заем до по-малка сума и посочените по-горе кредити не удовлетворяват Вашите нужди, сме Ви подготвили списък, в който можете да видите предложения от различни небанкови кредитни компании. При тях кандидатстването е лесно. Необходима Ви е само лична карта, а одобрението е бързо.

Виж кредитните оферти в момента

krediti-online-byrzi