Кредит без осигуровки

Кредит без платени зравни и пенсионни осигуровки

 

krediti-online-bgЛесно ли е да се намери кредит без осигуровки? В България такъв вариант съществува. Получавате кредит без осигуровки от фирми за бърз кредит онлайн. Кредитът е светкавичен и без поръчител, с мимимум документи и без обезпечение. Не се налага дори да чакате и да се редите на опашки. Преди да отпуснат кредит, обикновено банките и другите финансови институции, имат определени условия. Едно от най-важните  е платени здравни осигуровки. Обикновено осигуровките се начисляват и внасят от работодателя. Всеки, който работи на трудов договор има право на тях по закон. Внесените и платени осигуровки са вид защита. Ето защо банките не искат да отпускат заеми без тях.

krediti-online-byrzi

Има финансови дружества обаче, които отпускат кредити и без да имате здравни осигуровки. Едно от тези дружества е Вивус. Бърз заем от 50 до 1300 лева и изцяло онлайн кандидатстване. Кредит без осигуровки и без лихва звучи като фантазия, но във Вивус е безспорен факт. Единственото по-специфично е, че трябва да върнете сумата в рамките на 30 дни.

Условията за отпускане на кредита са да си български гражданин над 19 години и предоставяне на лична карта. Друго финансово дружество, на което може да се спрете е Кредисимо. Отпуска кредит до заплата в размер до 600лева. Срок на погасяване –  от 3 до 15 дни. Тази оферта е особено подходяща за хора, които спешно имат нужда от някакви пари за сметки или пък лекарства например, а им остава още седмица или две до заплата. Има и по -голяма сума до 2500лв със срок на погасяване от 3 до 24 месеца. Условията са да сте пълнолетни и да имате доказуеми доходи.

Микро Кредит също могат да се притекат на помощ. Отпускат кредити в размер от 200 до 3000 лева. Можете да заявите кредита онлайн и по всяко време. Погасяването става от 9 седмици до 12 месеца. Не се изискват поръчители и може дори да получите парите си в брой.

 

 

kredit-bez-osigurovki