Колко можеш да спестиш
Виж погасителните планове

 

Кредитни калкулатори

Вижте нашите кредитни калкулатори, които ще ви помогнат да изберете най-подходящия размер кредит и колко можете да спестите при различните кредитни оферти

кредитен калкулатор за месечните вноски – може да изчислите месечните погасителни вноски по желания кредит
калкулатор за рефинансиране – може да сметнете лесно каква сума може да спестите при рефинансиране
калкулатор за максимален възможен размер на кредит, който бихте могли да получите в зависимост от доходите и срока на кредита

Бързи кредити – оферти и сравнение

Сравни офертите и кандидатствай онлайн

Ще получиш отговор до минути. Без загуба на време.

ВЗЕМИ ОНЛАЙН

 

Калкулатори за потребителски и ипотечни кредити

Вижте каква сума можете да получите под формата на потребителски кредит, каква ще бъде месечната ви погасителна вноска или какава сума можете да спестите при рефинансиране на кредита си.

Какъв кредит търсите?

ОНЛАЙН КРЕДИТИ

Потребителски кредити

Ипотечни кредити

 

ЕКСПЕРТИ във ВСИЧКИ КРЕДИТИ

Н. Димитрова

Анализ на банкови услуги във ВСИЧКИ КРЕДИТИ

К. Митков

Експерт съдържание във ВСИЧКИ КРЕДИТИ

Въпроси и отговори във ВСИЧКИ КРЕДИТИ

 

Чести въпроси кредитните калкулатори

Отворете калкулатора за рефинансиране и попълнете данните по ползваните кредити, както и лихвените проценти, които можете да получите при текущите пазарни условия и ще изчислите общата сума, която можете да спестите за целия период на кредита.
Попълнете своите данни в калкулатора за изчисление на максималния кредит, който бихте могли да получите и в резултат ще можете да се ориентирате за най-вероятната и възможната сума, която бихте могли ца получите с разполагаемите в момента доходи. Максималният кредит, който можете да получите зависи основно от вашите доходи и от размера на погасителните вноски по други кредити. Всяка банка или кредитна компания има различни изисквания за максимално допустим кредит, като от съществено значение за управление на личните финанси е да прецените добре възможностите си за погасяване в зависимост от доходите и разходите си.
За банкови потребителски стандартния максимален срок е до 10 години. За ипотечните кредити банките предлагат кредити до 30 и в някои случаи и до 35 г. Бързите кредити най-често се отпускат до 1, 2 или 3 години, като на пазара има и компании предлагащи финансиране до 4-5 години. Разбира се, това са стандартните срокове, но най-често има ограничение в максималната възраст, до която следва да бъде погасен кредита.
Част от банките предлагат подобна услуга. Имайте предвид, че предварителното одобрение е валидно за определен период. Ако в този срок не реализирате кредита ще трябва да кандидатствате отново.