Кредити с ипотека

 Търсите бързи кредити с ипотека 

Можете да намерите най-различни оферти за кредити с ипотека на банковия пазар, но и на пазара обслужван от небанкови кредитни фирми. За да сте сигурни обаче, преди да направите първа стъпка по кандидатстване, в която и да е банка, или небанкова фирма за кредити, да проверите в списъка на Българска народна банка, за това, които фирми имат право да дават кредити и да участват легално на пазара. Защото ипотечните кредити са обвързващи кредити за много дълъг период и вие трябва да обезпечите информацията си, така както банките искат да обезпечат парите, които отпускат.

krediti-online-byrzi

За кредити с ипотека за обезпечение се използва собствено жилище или сграда, която отговаря на изискванията на банките и кредиторите за локация, представителност, данъчна и пазарна оценка. Като изискванията варират за различните банки, а някои фирми са склонни да разглеждат заявления от страна на кредитоискатели, които не са длъжни да доказват доход.

Когато влизате в отношения с банка за кредити с ипотека, ще трябва да се подготвите  да изпълните всички изисквания и правила, наложени от банката. Това обаче ще ви даде сигурност, защото ще знаете при какви правила и условия ще се задейства вашия кредит. При положение, че искате да рефинансирате кредита си в един бъдещ период, законът е на ваша страна, тъй като ще можете след определения срок от 12 месеца да поискате рефинансиране.

Когато започнете вашето проучване относно вземането на кредит обезпечен с ипотека, добро решение е да се спрете на независим кредитен експерт или инспектор, който да проучи средата за вас. Защото офертите са много, предложенията разнообразни и се подвизават в граници от малки суми до много големи такива, от оферти за задължително доказване на доход и оферти без доказване на такъв. Предложенията за изгодни лихви, екстри и бонуси за гратисни периоди, застраховки и други такива, също не са малко. Първо проверете, помислете и чак тогава действайте.

 

kredit