Кредити от банки без поръчител

Кредит без поръчители

Как да изтеглите кредит без поръчител? Често пъти се случва, че в хода на разглеждане на искането за кредит се поставя условие за осигуряване на поръчител. Доста неприятна ситуация особено, ако предварително не е коментирано с Вас, че е възможно да бъде потърсен такъв. Може да се окаже, че не може да получите кредита, докато не осигурите поръчител. Тогава ще сте изгубили време в събиране на документи и кандидатстване и няма да получите желаната сума.

Затова в предварителните разговори задължително обсъдете въпроса с кредитен консултант дори и да не е обявено, че се изисква поръчител. Ако считате, че при евентуално поставяне на подобно условие няма да може да намерите поръчител, то го заявете още в самото начало. Така решението дали да отпусне кредит без наличие на поръчител ще е на банката. И съответно трябва да прецени риска дали да Ви отпусне кредита.

Онлайн кредити без поръчител

Как да получите кредит без поръчител?

В зависимост от вида на кредита:

  • При ипотечните кредити – обикновено поръчител се изисква при недостатъчен доход на кредитоискателя. Друга причина да бъде поставено подобно условие е, ако няма друг участник в кредита освен кредитополучателят и банката счита, че с наличието на поръчител ще намали риска. При кредитите с доходи от чужбина задължително се изисква поръчител, който е български гражданин.
  • При потребителските кредити – ако работната заплата или друг месечен доход не се превежда по сметка в банката, то условието за наличие на поръчител е задължително.

С други думи, случаите, при които се изисква поръчител са определени и ясни предварително. Ако попадате в една от изброените групи, то със сигурност банката ще изиска поръчителство.

Вижте най-изгодните кредити

Ако искате да изтеглите потребителски кредит, но работната заплата не може да се превежда в банката, то може да потърсите оферта без превод и без поръчител. Част от банките приемат да се прави ежемесечен превод на доход по сметка без задължително този превод да се прави от работодателя. Така, че ако се намирате в подобна ситуация директно се насочете именно към тези финансови институции, за да не губите време.

Сравнение на всички онлайн кредити

Кредит на вноски без поръчител

Независимо от вида на погасителния план, ако банката счете, че поема по-голям риск с отпускане на искания кредит ще постави условие за поръчител. В зависимост от сумата е възможно да се искат и двама поръчители, което ще Ви затрудни още повече и тегленето на кредит ще стане невъзможно.

Подавайки искането коментирайте конкретните параметри по кредита. Обсъдете въпроса с обезпечението по кредита. Важно е да знаете при какви обстоятелства може да бъде потърсен поръчител – в зависимост от сумата, която ще бъде отпусната или причината е друга. Някои банки при отпускане на по-голям размер потребителски кредит задължително изискват поръчител с цел защита.

Онлайн кредит без поръчител

Разгледайте офертите и заявете онлайн кредит, при който не се изисква поръчителство. В сайта ни ще получите цялата информация, от която се нуждаете, за да изберете най-доброто предложение за финансиране. Подайте искането за минути и ще получите отговор.

Много е важно да сте запознати с всички условия и изисквания, за да знаете как да постъпите. Офертите са много и различни и е възможно човек да се обърка във всички условия. Точно затова, сме представили по удобен за Вас начин цялата необходима информация, за да може да се насочите към конкретната финансова институция, която ще Ви финансира при най-добри условия. Ние ще Ви съдействаме в целия процес. Заявете безплатна консултация и ще обсъдим искането Ви.

 

Най-изгодните заеми

Избери кредит с 1 клик