Кредити на лица със запор

Отпускане на кредит при запор

Може ли да се разреши кредит при условие, че кредитоискателят има запор? Какви са възможните варианти?

Напълно възможно е да се изтегли кредит, но това зависи от различни фактори. Банките проверяват наличието на запори и съответно, ако има такъв ще доведе до затруднение при теглене на кредит. От съществено значение са детайлите по съществуващ запор, като трябва да се уточнят въпросите:

  • Какъв е видът на запора?
  • Кога е наложен запора?
  • От кого е запора?
  • Каква е причината да бъде наложен?
  • Сума на запора
  • Какви са очакванията да бъде вдигнат?

Вижте най-изгодните кредити

Възможните причини са най-различни. Дори е възможно да бъде допусната грешка или пък да бъде наложен запор до изясняване на конкретна ситуация от различно естество. Всеки един случай трябва да бъде разгледан отделно, за да може да се прецени може ли и на кой етап да се разгледа кредит. Имайте предвид, че се отделя повече внимание на подобно искане, тъй като всяка една банка е предпазлива, когато е налице по-висок риск.

Заяви кредит

 

Бързи кредити и запор

Най-бързият и сигурен начин, за да получите кредит е да отправите искане към фирмите за бързи кредити. Разгледайте при какви условия кредитират и се консултирайте задължително преди да подадете искането като уточните наличието на запора. Така веднага ще може да получите отговор може ли да бъде отпуснат кредит.

Може да се насочите към фирмите, които отпускат кредити без да обследват доходи и кредитна история. Съответно при тях се отпускат по-лесно заемите и при наличие на запор. Трябва да имате предвид, че лихвените нива са по-високи и съответно да прецените възможностите си за погасяване.


Уточнете начина на отпускане на кредит, тъй като наличието на запор по сметка ще блокира отпусната сума и ще се озовете в задънена улица. Парите от кредита трябва да бъдат отпуснати по друг възможен начин. Това е важно и трябва да бъде съобразено задължително.

Вземи заем онлайн

Запор и теглене на кредит

Всяка банка има система за проследяване на запори и съответно остава следа за тях, въпреки че са вдигнати. Наличието на запор в миналото няма да окаже влияние за тегленето на кредит. Със сигурност, обаче ще Ви бъде потърсена допълнителна информация за този запор и най-вече за причините за налагането му. Може да бъдете сигурни, че съществуващ и вдигнат вече запор няма да окаже негативно влияние върху вземане на решение за кредит, т. е. няма да е причина заемът да бъде отказан.

За да не губите време може още преди подаване на искането да коментирате ситуацията с банката. Трябва да сте наясно има ли значение за банката фактът, че сте имали наложен запор. Ако конкретната банка не желае да влиза в подобни взаимоотношения, то единствено ще загубите време без да получите искания заем.

Все пак, тегленето на кредит при наличието на запор е специфично искане и има своите особености. Най-добрият вариант е да направите предварителна консултация за възможностите да получите исканата сума. Разгледайте цялата информация в сайта ни и заявете безплатна консултация.

 

Избери кредит онлайн

Вземи заем за минути