Кредити за физически лица

Видове кредити за физически лица

Имате нужда от кредит и търсите най-удачния и изгоден вариант за финансиране? Как да изтеглите подходящия кредит?

За да изтеглите кредит не е нужно да търсите различни източници и да сравнявате информацията. Добре е да сте информирани какви кредити за физически лица се предлагат, за да се ориентирате кой е най-подходящият. Основните видове са няколко, а всички останали са отделни кредитни продукти предлагани от банките под различни наименования. Точно затова не е нужно да си губите времето и да разглеждате детайли за всеки един кредитен продукт.

Заяви онлайн

Кой кредит да изберете?

Видът кредит се определя от целта, за която е необходим. Кредитите за физически лица се разделят на:

  • Ипотечни – дългосрочни кредити с обезпечение недвижим имот;
  • Потребителски – краткосрочен кредит с обезпечение превод на месечен доход или поръчителство.
  • Бързи – малки суми, отпускани за сравнително кратък период от време;
  • Овърдрафт – краткосрочен кредит, отпускан като лимит по дебитна карта и определящ се на база месечен доход по сметка (работна заплата).

Всеки един от изброените си има свои специфични изисквания. Освен това различните разновидности към всяка една от групите кредити също има определени конкретни изисквания и условия. Как да се ориентирате в толкова много продукти, за да може да изберете най-подходящият?

За да сте сигурни в избора на кредит отправете запитване в кредитния ни портал. Заявете безплатна консултация и ще обсъдим искането Ви, след което ще Ви насочим към най-добрата оферта.

 

Заяви кредит

 

Защо изборът на кредит е важен?

Както казахме, целта определя вида на кредита. Важно е да бъде избран точният продукт, тъй като това ще се отразява на разходите Ви по него.

Ако искате по-голяма сума пари за ремонт на жилище и изтеглите потребителски кредит, то със сигурност не би било изгодно, тъй като тези кредити са краткосрочни. При по-висок размер кредит и кратък срок на погасяване, месечните разходи ще са значителни, което може да Ви затруднява значително. Системно високи разходи по кредита може да Ви се отразят значително на бюджета и да попаднете в доста неприятна ситуация.

Вижте най-изгодните кредити

Обратното също е валидно. Необходима Ви е по-малка сума, но искате да изтеглите ипотечен кредит, тъй като виждате по-ниски лихви и такси по рекламите на кредитите. Разходите по ипотеката, обаче ще бъдат големи и това трябва задължително да се предвиди. Всички разходи и в двата случая трябва да бъдат изчислени, за да може да се направи реална преценка.

Не трябва да се прибързва в нито една ситуация. Тегленето на кредит е сериозна стъпка и най-добрият вариант е да се консултирате със специалист. Заявете безплатна консултация и ще обсъдим всички въпроси, за да намерим най-доброто решение.

Подай запитване

Безлихвени кредити за физически лица

Възможно ли е теглене на безлихвен кредит? Обикновено безлихвени се отпускат под формата на бързи кредити и при определени условия. Например, ако сте нов клиент за кредитната компания или пък ще ползвате кредита за няколко дни или до получаване на заплата. Тези кредити са малки по размер и се отпускат за кратък срок. Ако условията Ви удовлетворяват и считате, че ще се вместите в срока за погасяване, то са удачен вариант.

Кандидатствай тук

Искане за кредит на физически лица

Избрали сте кредит, в кой момент да подадете искането и какви са особеностите? След като сте сигурни, че избраният кредит е най-добрият вариант за финансиране може да подадете и искането за кредит. Опишете точните параметри на искания заем.

Бързо и лесно подайте запитване в сайта ни. Освен, че по удобен за Вас начин ще подадете искането, ще може да ползвате и нашите безплатни консултация по всички въпроси, по които считате, че имате нужда от повече информация или се колебаете относно това до колко изгодни са условията. Ще Ви съдействаме в процеса за избор и получаване на най-изгодни ценови параметри.

Избери кредит онлайн

Заяви заем с 1 клик