Кредити за ремонт

Отпускане на кредити за ремонт

Интересувате се от начина на отпускане на кредити за ремонт? Независимо за какъв ремонт става въпрос, ако са необходими по-голяма сума пари, то добър вариант е да бъде изтеглен кредит. Банките предлагат различни варианти за кредитиране като какъв ще бъде кредита зависи от целта. Какво ще се ремонтира с отпуснатите средства – къща, покрив на къща, цялостна реконструкция, реновиране и други. В зависимост от целта и необходимата сума се определя дали ще бъде отпуснат ипотечен или потребителски кредит.

Когато сумата, която Ви е необходима е по-голяма и не може да бъде отпуснат потребителски кредит, то следва да се разглежда ипотечен кредит. При определени обстоятелства кредит за ремонт може да бъде отпуснат единствено като ипотечен с обезпечение недвижим имот. Всеки един случай е строго индивидуален и затова трябва да бъде разгледан конкретно, за да може да се определи и начина на финансиране.

В кредитния ни портал може да разгледате възможностите за кредити за ремонт и да подадете запитване по много удобен за Вас начин. Заявете безплатна консултация и ние ще Ви помогнем в избора на най-добрата оферта.

 

Подай запитване

Кредит за ремонт на жилище

Във всеки един момент може да се наложи да изтеглите кредит за ремонт на жилище ( независимо за какъв тип ремонт – ремонт на хол, ремонт на баня или цялостен ремонт) . Независимо дали става въпрос за покупка на ново жилище, което се нуждае от ремонт преди да се настаните или пък искате да направите ремонт на жилището, в което живеете. Положителното е, че може да се възползвате от конкретен кредитен продукт насочен за ремонт. Може да кандидатствате директно за кредит за ремонт. Основното и най-важното, което трябва да знаете, че Ви е необходима количествена сметка на предстоящите дейности и материали, които ще се използват за ремонта. На тази база се определя сумата на кредита.

Заяви кредит

Кредит за ремонт и обзавеждане

Принципът за определяне сумата на кредита е идентичен като се калкулират и суми за обзавеждане. Сумите за обзавеждане се изчисляват на база примерни оферти като след това се представят документи за покупката. На първоначалния етап не се ангажирате представяйки офертата да закупите задължително точно това обзавеждане. Първоначално е необходимо за обща калкулация на сумите.

Има възможност да бъде одобрен определен лимит, който да се фиксира след приключване на покупките и извършване на ремонта. В случай, че има неусвоени суми, няма да ги ползвате освен, ако банката не разреши изрично ползването им за други цели. Всичко това може да бъде уточнено предварително при обсъждане структурата на сделката.

Кредит за ремонт на къща и покрив

При ремонт на къща обикновено е необходима по-голяма сума като заем. В тези случаи се изисква ипотека на имот. Ако къщата, която ще ремонтирате разполага с всички необходими документи, то може да се ползва като обезпечение.

Трябва да предвидите разходите по учредяване на ипотеката, тъй като не са никак малки. Може да направите калкулации или да обсъдите сделката с кредитен консултант.

В случай, че ремонтът ще засегне само покрива и Ви е необходима по-малка сума, то може да бъде отпуснат потребителски кредит.

Вземи заем

Кредит за ремонт на кола

Ако са Ви необходими средства за ремонт на автомобил, то може да потърсите вариант за потребителски или бърз кредит. Лесно и бързо без да са необходими документи за ремонта ще може да получите заема. Достатъчно е да разгледате предложенията и да се насочите към най-подходящата оферта. Това може да стане след като сравните в сайта ни ценовите условия на кредитните компании.

Вижте най-изгодните кредити

Какви документи са необходими при кредити за ремонт?

Независимо от вида на кредита е необходим документ за самоличност и документи за доходите. В случай, че кредитът е ипотечен ще са нужни и документи за имота, който ще се ипотекира.

Освен стандартните документи при кредити за ремонт се изисква конкретна количествено стойностна сметка на разходите. В тази сметка трябва да бъдат включени нужните материали като количество и стойност и заплащане на труда. Не е задължително ремонтът да бъде правен от фирма. Достатъчно е да предоставите такава първоначална сметка и в последствие документи за закупените материали. Част от кредитните компании не изискват последващи разходни документи.

При кредитите за ремонт е важно да сте наясно ще се изисква ли обезпечение и съответно може ли да го осигурите в случай на необходимост. Това е един от първите въпроси, които следва да уточните, за да знаете какво следва да набавите като документи и как ще бъде структурирана сделката. По всички въпроси ще Ви консултираме напълно безплатно и ще Ви съдействаме за избор на най-изгодна оферта за финансиране.

 

Най-изгодните заеми

Избери кредит с 1 клик