Кредити за полицаи

Полицейски кредити – какво представляват?


krediti-online-bgЗа служителите на МВР някои банки отпускат специални преференциални кредити. Те са с различни условия от обикновените потребителски кредити и са доста по-изгодни. Когато търсите подробна информация за кредити за полицаи е доста вероятно да не откриете достатъчно материали и дори никакви оферти от банкови и небанкови институции и това не е защото няма полицейски кредити. Причината е, че те най-често са включени в една по-обширна група, а именно – заеми за държавни служители. Други компании пък ги представят като специализирани кредити, но това, което ги обединява са техните преференциални условия.

Кои банки отпускат кредити за полицаи?

Ако сте полицаи и се нуждаете от кредит, Ви съветваме да не прибързвате с обикновен потребителски кредит, а да се информирате подробно за преференциалните условия, които могат да Ви дадат различните банки за кредити за полицаи. Всяка една банка ще Ви предложи конкретна оферта.

 

krediti-online-byrzi

Ипотечни кредити за служители на МВР

Офертите за ипотечни кредити също са с преференциални условия. Когато проучвате офертите за ипотечни кредити, разгледайте детайлите по кредита, а не само лихвата. Може да договорите конкретни условия, при които да Ви финансират като служители на МВР. Обърнете внимание на изискванията за обезпечението – на какви условия трябва да отговаря, за да може банката да отпусне максималния желан от Вас размер кредит. Освен това, достатъчно ли ще бъде това обезпечение или банката ще изиска допълнително обезпечение.

За да сте спокойни и сигурни, че ще договорите най-изгодните условия, отправете запитване в нашия кредитен портал. Ще получите професионална консултация от нашите експерти, които ще Ви окажат пълно съдействие по време на целия процес по разглеждане и одобрение на кредита. Ще Ви консултираме напълно безплатно.

 

Най-изгодните заеми

Избери кредит с 1 клик