Кредити за полицаи

Полицейски кредити – какво представляват?


krediti-online-bgЗа служителите на МВР някои банки отпускат специални преференциални кредити. Те са с различни условия от обикновените потребителски кредити и са доста по-изгодни. Когато търсите подробна информация за кредити за полицаи е доста вероятно да не откриете достатъчно материали и дори никакви оферти от банкови и небанкови институции и това не е защото няма полицейски кредити. Причината е, че те най-често са включени в една по-обширна група, а именно – заеми за държавни служители. Други компании пък ги представят като специализирани кредити, но това, което ги обединява са техните преференциални условия.

Кои банки отпускат кредити за полицаи?


Ще изброим някои от популярните компании, които предоставят на своите клиенти такъв тип заем и ще представим накратко техните характеристики.

Централна кооперативна банка отпуска кредити за полицаи с лихва между 4,40% и 5,50% в зависимост от сумата и периода за погасяване. При срок за погасяване от 12 месеца, компанията предлага своя промоционална лихва от 4,40%. За по-дълъг период лихвата е по-голяма. При суми до 15 000 лева тя е 5,50%, а при заем над 15 000 лева – лихвата е значително по-ниска (5,00%). Фирмата предлага и допълнителни отстъпки за кредити, които са обезпечени с поръчител, при ползване на дебитна карта и други.

Инвестбанк също предлага по-изгодни условия при кредитите за полицаи, както и Сосиете Женерал Експресбанк.

Ако сте полицаи и се нуждаете от кредит, Ви съветваме да не прибързвате с обикновен потребителски кредит, а да се информирате подробно за преференциалните условия, които могат да Ви дадат различните банки за кредити за полицаи.

krediti-online-byrzi