Кредити за нелоялни клиенти

Какво представляват кредитите за нелоялни клиенти?

krediti-online-bgТози тип кредити са предназначени за хора, които имат лошо кредитно досие. Когато по една или друга причина има забавени плащания и погасяване на задължения, попадате в списъка на хора с лошо ЦКР.

Когато попаднете там, е възможно голяма част от банките да не желаят да Ви се доверят и да Ви отпуснат кредит. Според тях рискът за това да не плащате редовно и да бъдете нелоялни клиенти е голям и предпочитат да не го поемат.

Кредити за нелоялни клиенти се отпускат трудно, но не и невъзможно. Има кредитни компании, които дават шанс на всеки потребител и това може да бъде именно Вашата възможност.  В тази статия ще Ви представим някои от опциите, които имате, ако се нуждаете от кредит за нелоялни клиенти.

Кредити за нелоялни клиенти

krediti-online-byrzi

Какви кредити за нелоялни клиенти има?

Някои фирми за бързи кредити предлагат опция за кредит за нелоялни клиенти.

Easy Credit е една от компаниите, които в момента предлага възможност за отпускане на заем, ако сте попаднали в кредитния регистър. Вариантът, който компанията предлага е кредит срещу ипотека. При него отпусната сума може да бъде голяма. Това е вид кредит за нелоялни клиенти, който би могъл да бъде добра опция във Вашата ситуация.

Кредит срещу обезпечение на имот предлагат и Viva Credit. Този вид заем отново може да бъде отпуснат на нелоялни клиенти. Минималната сума, която може да заявите е 5000 лева.

Бяла Карта е друга опция за Вас, ако се нуждаете от кредити за нелоялни клиенти. Когато разглеждат Вашите документи, те не анализират кредитоискателите само на база тяхната кредитна история, а взимат под внимание много фактори, например дали работите в момента, каква е Вашата заплата, имате ли договор и други. Ако отговаряте на вторите условия, въпреки, че не сте с добра кредитна история, имате голям шанс за получаване на заем за нелоялни клиенти.

Кредити за нелоялни клиенти

krediti-online-byrzi