Кредити за нелоялни клиенти

Какво представляват кредитите за нелоялни клиенти?

krediti-online-bg

Този тип кредити са предназначени за хора, които имат лошо кредитно досие. Когато по една или друга причина има забавени плащания и погасяване на задължения, попадате в списъка на хора с лошо ЦКР.

Когато попаднете там, е възможно голяма част от банките да не желаят да Ви се доверят и да Ви отпуснат кредит. Според тях рискът за това да не плащате редовно и да бъдете нелоялни клиенти е голям и предпочитат да не го поемат.

Кредити за нелоялни клиенти се отпускат трудно, но не и невъзможно. Има кредитни компании, които дават шанс на всеки потребител и това може да бъде именно Вашата възможност.  В тази статия ще Ви представим някои от опциите, които имате, ако се нуждаете от кредит за нелоялни клиенти.

Кредити за нелоялни клиенти

krediti-online-byrzi

Какви кредити за нелоялни клиенти има?

Някои фирми за бързи кредити предлагат опция за кредит за нелоялни клиенти като не се интересуват от кредитната история. Може да изтеглите кредит въпреки лошата кредитна история. Може да проучите възможностите за финансиране от фирмите за бързи кредити, които предоставят такива заеми. Имайте предвид, че тези кредити са по-скъпи – с по-висока лихва и такси. Но пък от друга страна са добра възможност, ако имате нужда от определена сума.

Вижте най-изгодните кредити

Easy Credit е една от компаниите, които в момента предлага възможност за отпускане на заем, ако сте попаднали в кредитния регистър. Вариантът, който компанията предлага е кредит срещу ипотека. При него отпусната сума може да бъде голяма. Това е вид кредит за нелоялни клиенти, който би могъл да бъде добра опция във Вашата ситуация.

Кредит срещу обезпечение на имот предлагат и Viva Credit. Този вид заем отново може да бъде отпуснат на нелоялни клиенти. Минималната сума, която може да заявите е 5000 лева.

Бяла Карта е друга опция за Вас, ако се нуждаете от кредити за нелоялни клиенти. Когато разглеждат Вашите документи, те не анализират кредитоискателите само на база тяхната кредитна история, а взимат под внимание много фактори, например дали работите в момента, каква е заплата Ви, имате ли договор и други. Ако отговаряте на вторите условия, въпреки, че не сте с добра кредитна история, имате голям шанс за получаване на заем за нелоялни клиенти.

 

Избери кредит онлайн

Заяви бързо и лесно с 1 клик