Кредити за бременни

Мога ли да изтегля кредит, ако съм бременна?


krediti-online-bgМного често се теглят кредити по време на бременност и то напълно разбираемо. Една бъдеща майка има много финансови ангажименти и парите, които получава от своето майчинство трудно биха могли да и стигнат. За това често се прибягва до взимане на кредит. Първо се прочитат форуми с противоречиви коментари, преглеждат се кредитни оферти от различни банки, пресмятат се плюсове и минуси и накрая се стига до въпроса: „От банка или от фирма за бърз кредит да изтегля заем?” За да си отговорите на този въпрос, накратко ще Ви представим двата вида кредити.

krediti-online-byrzi

Кредити за бременни от банка

По-голямата част от банките трудно отпускат кредити на бременни жени, заради тяхната временна нетрудоспособност. От повечето банки смятат, че парите, отпуснати от държавата на човек в майчинство, не са доход и отказват да дадат заем именно заради това. Ако вноските по даден кредит не се плащат, банката не би могла да запорира обезщетението за майчинство. Това именно прави трудно отпускането на заем на майки. В повечето случаи банковите служители биха Ви посъветвали да изтеглите кредит на друго име. Другият вариант е да искат да имате поръчител с чисто кредитно минало, който да бъде Ваш гарант.

Кредити при бременност от компании за бързи кредити

Именно тук се появяват фирмите за бързи кредити. Те нямат толкова големи изисквания и шансът за одобрение е много по-голям. При тях кандидатстването е лесно и става изцяло онлайн. Бременната жена няма нужда да обикаля по различни институции и да търси кредити за бременни, за да се надява да бъде одобрена в някоя банка и да и  бъде отпуснат желаният кредит. При фирмите за бързи кредити не само кандидатстването е лесно, но и частта с документацията и одобрението. В повечето случаи е нужно само копие от лична карта. А благодарение на кредитните калкулатори може лесно да бъде изчислена лихвата и месечните вноски. Цялата процедура по кандидатстване и одобрение може да бъде извършена по време, когато Вашето бебче спи.

В тази статия Ви представихме нашето вижда за кредитите за бременни. Оставяме във Вашите ръце да откриете и изберете най-добрата оферта.

kredit-maichinstvo

krediti za bremenni