Кредитен калкулатор

Електронен кредитен калкулатор – какво представлява?


kpi-icons-03-320x320Кредитният калкулатор помага бързо и лесно да изчислим ГПР, а именно годишния процент разходи, който трябва да платим по своя кредит. Благодарение на кредитния калкулатор трудно можем да останем изненадани от вноските, които имаме да платим.

Списък с компании за бързи кредити

krediti-online-byrzi

Кредитен калкулатор за всички банки

Почти всяка банка предоставя на клиентите си онлайн кредитен калкулатор. Такъв ще намерите в сайта на ЦКБ, ОББ, ДСК, Сосиете, Анианц, Уникредит, Райфайзенбанк, Пощенска банка, ПИБ и други.

Има и сайтове, които предлагат универсален електронен кредитен калкулатор. Необходимо е само да въведете данни като размер на кредита, срок за изплащане и годишния лихвен процент.  След въвеждането на основните характеристики по кредита, който сте взели или искате да вземете, получавате подробен погасителен план.

Кредитен калкулатор, както за бърз, така и за ипотечен кредит

Кредитният калкулатор се използва, както при изчисляване на ГПР при ипотечен кредит, така и при бърз кредит. Благодарения на кредитните калкулатори можете да направите свой погасителен план за стоков кредит, кредит за апартамент, автомобил, студентски кредит, овърдрафт, фирмен кредит, жилищен кредит, за рефинансиране.

Кредитните калкулатори ни спестяват, време, нерви, главоболие и сметки. Само с бързо въвеждане на данни като размер на кредит, срок и лихва, ще получите подробно описание на своя погасителен план. Нашия съвет към Вас е  – използвайте ги, за да не останете неприятно изненадани и неподготвени.

krediten kalkulator