Коя банка отпуска най-лесно кредит?

Ето кои банки дават най-лесно кредит

 

krediti-online-bgКонкуренцията между банките и кредитните компании става все по-голяма. Всяка фирма се стреми да дава по-добри условия, за да привлича повече клиенти. Компаниите за бързи кредити постепенно изместват банките и за да запазят позициите си те са принудени да следват новите тенденции. Документите, необходими за кандидатстване, както и срокът за одобрение, стават все по-малки, което е в плюс на потребителите и ни кара постоянно да сравняваме коя банка отпуска най-лесно кредит.

Най-вероятно си мислите, че само при фирмите за бързи кредити отпускането на заем е лесно, но вече не е така. Има много банки, които за минимален срок, биха могли да Ви одобрят. В тази статия ще Ви представим именно банките, които отпускат най-лесно и бързо кредит.

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА ИНСТИТУЦИИ ОТПУСКАЩИ КРЕДИТ ЛЕСНО И БЪРЗО
1

 

Кредит Моменто с бързо одобрение от Пощенска банка

Потребителски кредит „Моменто” Ви позволява да кандидатствате за сума до 40 000 лева, а одобрението става буквално до минути – срокът за отговор на Вашето запитване за заем е 40 минути. Периодът за изплащане на кредита е до 84 месеца. Лихвите са доста изгодни и не се изискват превод на заплата, застраховка и такса за кандидатстване.

Бърз кредит от банка ДСК

За да кандидатствате не са Ви необходими купища документи. Трябва Ви само лична карта. Получавате отговор дали сте одобрени до 1 час след кандидатстване. Процедурата е максимално опростена. Лихвеният процент се определя индивидуално за всеки спрямо неговия рейтинг.

 

Бърз потребителски кредит от Piraeus Bank

Характерното тук е, че срокът е още по-кратък отколкото в посочените по-горе банки. До 30 минути след кандидатстване, ще получите отговор. Необходимо е да представите само лична карта. Можете да заявите заем до 5000 лева и можете да използвате своя кредит за всякакви нужди. Срокът за изплащане на кредита е до 36 месеца. За да получите бърз потребителски кредит от Пиреос Банк, е необходимо да имате навършени 21 години и да бъдете на не повече от 65 годишна възраст.

Потребителски кредит Бързо, Кредит от УниКредит Булбанк

Кандидатстването е само с лична карта, а одобрението до 2 часа след подаване на заявлението. Лихвата по кредита е фиксирана и не са Ви необходими поръчители и превод на работна заплата към УниКредит Булбанк. Можете да изтеглите между 500 и 10 000 лева, които да използвате за всякакъв тип нужди.

Кредит Бързи пари от TBI Bank

Кандидатстването е много лесно. Банката Ви предлага няколко варианта – кандидатстване онлайн, по телефона, в офис или във Вайбър. Можете да кандидатствате за сума до 10 000 лева, която да използвате за каквото Вие решите. Ти Би Ай Банк разглеждат Вашата кандидатура за изключително кратък период, а именно – до 15 минути. Тук кандидатстването е доста опростено и е възможно да го направите изцяло онлайн.

 

Коя банка отпуска най-лесно кредит?

В крайна сметка виждаме, че не е само една банката, която работи изключително гъвкаво и предлага кратък период за одобрение. Сумите не са малки, а изискванията пък не са големи. Можете да откриете по-подробна информация за посочените кредити в официалните страници на посочените по-горе банки.  Имайте предвид, че списъкът не е изчерпателен и сме изброили само част от банките, които дават бързо кредит и предлагат специални потребителски бързи кредити.