Ипотечен кредит 100% финансиране


 Жилищен кредит до 100% финансиране

Този вид кредит се предлага от повечето банки в България. Той е предназначен за всеки един, който иска да си купи ново жилище или имот. Не трябва да чакате да се продаде стария ви имот, за да получите заема. Изгоден заем за тези, които искат да си купят нов апартамент или къща. Банката дава на своите клиенти една година, за да продадат сегашния си имот на изгодна за тях цена.

Жилищния кредит със 100% финансиране поема цялата цена на новия имот и няма ограничения за заема, който може да се отпусне.  Срокът за погасяване на подобен вид заеми е до 30 години, като минималната сума е 5 хиляди лева.  Валутата, в която може да се отпусне заема е в лева или евро.

krediti-online-byrzi

Този вид кредит е известен като „Мост“. Той поема напълно сумата на новото жилище, но има дял, който трябва да погасите до 12 месеца.  Това всъщност е гратисния период от банката, в който само погасявате лихвата и застраховката. Застраховката е стандартната за недвижими имоти и други неща, спадащи в тази категория.

Хубаво е за такъв дълъг период да направите и застраховка „Живот“. Тя ще поема вашите задължения по кредита, ако сте съкратен от работа, има безработица или по нещастно стечение на обстоятелствата се случи злополука с вас. Тогава семейството ви ще бъде обезпечено по заема именно от тази застраховка.  Освен това, тази застраховка покрива дължимите ви вноски по кредита, в случай на нетрудоспособност, която е в следствие от трудова злополука.

Застраховка получавате не само вие и новия ви имот, но и имота, който сте продали в полза на банката.  Можете да изчислите всички разходи по един такъв заем, както и какъвто и да е било друг заем, от кредитния калкулатор, който се намира на сайта на всяка дена банка. Той ще ви даде ясна представа какво да очаквате с подобно задължение.

kredit