Ипотечен кредит за фирми

Ипотечен кредит за фирми

Кредит с ипотека необходим за бизнес

Ако искате да изтеглите бизнес кредит с ипотека, то трябва да сте наясно с изискванията  на банките за фирмено кредитиране. Трябва да може да докажете много добра кредитоспособност и да може да обезпечите кредита. Банките обикновено искат и гарант при ползване на фирмен кредит и това обикновено е собственика като физическо лице. По този начин се счита, че риска за банката е по-малък.

Заяви безплатна консултация

Важно е, когато е необходим заем във връзка с дейността на фирмата, то да бъде изтеглен конкретен кредитен продукт предназначен за фирми, или т. нар. ипотечен бизнес кредит. Така си гарантирате, че с изтегления кредит ще може да реализирате бизнес делата си.

Вижте най-изгодните кредити

Принципно фирмите могат да обезпечават своите  кредити по много и различни начини. Фирмата може да използва свои активи като офиси, производствени помещения, складове, машини и други като ги заложи и да обезпечи кредит. Банките съблюдават тези кредити да бъдат добре обезпечени. Задължително трябва да направите консултация с експерт по темата, защото в тези процедури думите фирма, банка, ипотека, се смесват прекалено много и това може да обърка всеки кредитоискател.

Най-изгодните оферти за банкови ипотечни кредити

Сравнение на оферти и безплатни консултации