Ипотечен кредит за пенсионери

Кредит за пенсионери – възможности

Вие сте пенсионер и имате нужда от изгоден ипотечен кредит? Напълно възможно е да изтеглите кредит. По-скоро въпросът е при какви изгодни условия може да бъде отпуснат?

Пенсионерите са част от обществото, която е много уязвима от финансова гледна точка, но в същото време нищо не пречи хората в пенсионна възраст да имат приличен начин на живот. Когато лице, което е пенсионер би искал да се възползва от ипотечен кредит, той следва да има възможности да намери банка или друга финансова институция, която предлага такъв кредитен продукт. И не само това е важно, но трябва да получи кредита при изгодни условия.

Най-изгодните ипотечни кредити

Сравнение на оферти и безплатни консултации

При ипотечните кредити се изисква обезпечение недвижима собственост, която разбира се може да бъде притежавана и от пенсионер. Плюс това, пенсионерите имат постоянен доход от пенсиите си и това гарантира ежемесечно постъпление на средства. Има и работещи пенсионери, които продължават да получават доходи, като това може да бъде също основание за възползване от ипотечен кредит за пенсионери. Също така, тази група пенсионери може да кандидатстват и за жилищен ипотечен кредит в случай, че имат такава необходимост.

Подай запитване

Освен банките, ипотечни кредити за пенсионери отпускат и кредитните компании за бързи кредити. И банките, и не небанковите финансови институции имат изискване за пенсията, за възрастта на кредитоискателя и за обезпечението.

Ако сте пенсионер и искате да изтеглите ипотечен кредит, когато водите разговори с кредитната компания трябва да обсъдите всички подробности, за да не се окажете в ситуация, в която ще изгубите време и пари и няма да може да получите желания кредит.

Може да отправите запитване към нас. Ние напълно безплатно ще Ви консултираме и ще Ви помогнем в избора на оферта за кредит.

Избери най-изгодния ипотечен кредит

Безплатно съдействие от кредитен консултант