Ипотечен кредит – ГПР

Ипотечен кредит - ГПР

Какво представлява ГПР по ипотечен кредит?

Годишният процент на разходите (ГПР) ни показва пълното оскъпяване по кредита. То е от съществено значение, защото не само лихвата е определяща и от значение за това колко изгоден е кредитът.

Най-изгодните оферти за банкови ипотечни кредити

Сравнение на оферти и безплатни консултации

В ГПР са включени всички разходи – лихви (за промоционален период и след промоционална лихва), такси (за разглеждане, годишна такса управление, за усвояване), такса за оценка на обезпечението, застраховки и др. Калкулирайки всички тези такси се формира реален процент на разходите по ипотечния кредит. Само по този начин може да направите пълно сравнение на офертите между банките и да добиете реална представа за избраната от Вас оферта.

Бързо и лесно сравнение на всички оферти може да направите в нашия кредитен портал. Отправете запитване към нас и ние ще Ви помогнем в избора на оферта и договаряне на условия за ипотечен кредит.

Заяви безплатна консултация

Има много подробни ГПР калкулатори, в които са включени и други такси – месечни разходи за банкова сметка, пакетна програма, кредитна карта и др. Така ще бъдете по-информирани, няма да има неприятни изненади още от първия месец на плащане на кредита и ще сте наясно точно колко средства трябва да заделяте всеки месец.

За сравнение на условията отправете запитване в кредитния ни портал. Ние ще Ви представим офертите на всички банки, след което ще изберем най-добрата.

Избери най-изгодния ипотечен кредит

Сравнение от над 300 оферти от водещите банки.
Безплатно съдействие от кредитен консултант