Изкупуване на лоши кредити

Изкупуване на дълг от банка

krediti-online-bg

 

Ако се интересувате от тази услуга, добрата новина е, че на нашия пазар съществуват достатъчно гъвкави и утвърдени вече кредитни компании, които предлагат тази услуга. Най-добрият вариант за Вас, по отношение на практичността и бързото обслужване е да се отнесете към онлайн платформите, защото там със сигурност ще бъдете обслужени приоритетно и Вашето заявление ще бъде разгледано възможно най-бързо.

zaemi-online-byrzi

Фирмите, които предлагат изкупуване на лоши кредити, тоест кредити, необслужвани от своите собственици, са доста. Това са фирми за изкупуване на лоши кредити. Обикновено можете да разчитате на два вида услуги. Първата е помощ при опитите да бъдат събрани доброволно вземанията. Това включва разпращане на съответните документи и при необходимост изваждане на изпълнителни листа от съдебна институция.

Другият вид услуга е изкупуване на дългове. Съответната компания може да купи дела на лицето срещу определено сконто, което всъщност представлява отстъпка от стойността на дължимата сума.

Събиране на лоши кредити

Какви документи ще ви бъдат необходими? За да може фирмата, към която сте се обърнали за помощ, да ви помогне в събирането на дългове, следва да представите документация, която включва конкретните споразумения и фактури по плащания, които имат за цел да докажат отпускането на заема.

Много е важно да се отбележи, че съществува голяма разлика между услугата изкупуване на кредит и рефинансиране на кредит. В първия случай се прави споразумение за цесия и този, който изкупува кредита получава отстъпка от неговата стойност, докато при втория случай става дума за теглене на нов заем, с който може да бъде погасен изтеглен преди това един или повече кредити.

Когато търсите най-подходящия вариант, добре е предварително да сравните важните параметри като лихви, комисионни и различни такси, които отделните институции ви предлагат. Едва след като сте проучили детайлно всичко и сте сравнили различни оферти, можете да вземете най-правилното за вас решение. Ако мислите, че ще се затрудните да се справите сами, можете да се консултирате с финансов специалист.

 

Избери кредит

Заяви консултация

 

izkupuvane-na-loshi-krediti