Заем срещу запис на заповед

Заем срещу запис на заповед – какво представлява?

krediti-online-bg

В тази статия ще разясним какво означава заем срещу запис на заповед, както неговите плюсове и минуси.

Този вид кредит е обезпечен само с един документ, а именно – запис на заповед. Той е изключително важен, тъй като дава гаранция на кредитора, че ще си получи обратно парите. Благодарение на този документ се изясняват условията и отношенията, сключени между двете страни – длъжника и кредитора. Така, ако кредитополучателят спре да изплаща своя кредит, той ще бъде изправен пред съда.

В документа за заем срещу запис на заповед се съдържа писменото обещание на длъжника, че ще върне своя кредит до точно определена и фиксирана дата.

Списък на фирми за бързи кредити

krediti-online-byrzi

Плюсове и минуси на този вид заем

В плюс на този тип кредит ще кажем, че ако сме наясно със стъпките и информацията, която трябва да попълним, той е доста бърз, но може да бъде и доста опасен.

Независимо на коя от страните сме – дали ние ще даваме заем срещу запис на заповед или ще търсим, този вид кредит крие риск и за двете страни. Има много случаи, в които някоя от страните е измамена. За да не се случи това с нас, е добре да се запознаем с член 535 на Търговския Закон. Да сме наясно с това как и какво точно да попълним в бланката, за да бъде нашият документ валиден. Ако не сме напълно сигурни в това дали знаем какво точно да напишем, е най-добре да се свържем с адвокат, за да няма неприятни изненади.

За да не рискувате толкова много, ние Ви съветваме при спешна нужда от пари да разгледате фирмите за бързи кредити и да кандидатствате изцяло онлайн. По този начин ще си спестите главоболие.

Вижте най-изгодните кредити

Пари на заем срещу запис на заповед

Как да изтеглите кредит срещу запис на заповед? Какво всъщност представлява записа на заповед? Често пъти се смята, че това е кредит без обезпечение. Това, обаче съвсем не е така. Обезпечението е именно записа на заповед. Този документ гарантира на кредитора, че ще си получи парите дадени на заем заедно със съответните лихви. Подписвайки този документи, Вие се съгласявате с това. Така, че оказва се този вид кредити освен, че е с обезпечение, то и самото обезпечение дава определени права на кредитора. Ето защо, не бързайте да подписвате запис на заповед само, защото Ви трябват бързо пари. Ако са Ви необходими спешно пари по-добре се насочете към тегленето на бърз кредит, защото се отпускат без да подписвате запис на заповед.

Подай запитване

 

Бързи кредити срещу запис на заповед?

Ако Ви предлагат бърз кредит срещу запис на заповед, не бързайте да подписвате, каквото и да било. Имайте предвид, че такъв кредит може да получите без запис на заповед. И нашият съвет е да се насочите именно към такъв заем. Бързо и лесно може да отправите запитване за бърз кредит в кредитния ни портал.

Вземи кредит онлайн

„Давам заеми срещу запис на заповед“

В интернет има много обяви с това заглавие, но какво означава това и за какво трябва да внимавате? Както описахме по-горе, записа на заповед като документ не е за подценяване. Подписвайки този документ в последствие може да имате доста затруднения и ако обява за заем със запис на заповед Ви звучи лесно да получите такъв кредит, то може да се окажете в нелека ситуация. Затова се насочете към получаване на бърз кредит – лесно ще получите заем без да се налага да подписвате запис на заповед.

Заем от частно лице срещу запис на заповед?

Въпросът е идентичен и нашият съвет е да потърсите лицензирана компания, от която да изтеглите кредит. В големите градове като София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Бургас се предлагат много кредити срещу запис на заповед, но може да потърсите кредитна компания, от която да изтеглите бърз кредит без допълнителни главоболия.

 

Топ кредити онлайн

Вземи заем за минути