Видове кредити

Видове банкови кредити

Търсите заем, но попадате на различни видове кредити с различни условия и се двоумите кой вариант е за предпочитане? Има много информация за различните кредити и е твърде възможно човек да се обърка кой кредит в конкретния случай е подходящ.

Определящо за това какъв кредит да изтеглите е целта, за която са Ви необходими средствата. Това е най-важният фактор, от който се определя и вида на кредита.

Вземи кредит

Защо е важна целта на кредита?

За да получите най-добрата и подходяща оферта най-съществено е именно за какво ще бъдат използвани парите от заема. Ако Ви е необходима сума за ремонт, то е добре този кредит да бъде разсрочен във времето, за да може да не се затруднявате в случай, че изтеглите по-голяма сума. Ако Ви трябват пари, за да покриете извънреден разход, то може да ползвате малка сума под формата на потребителски или бърз креди, който да върнете в кратък период. В случай, че Ви трябват средства, с който да се разплащате само в търговски обекти или в интернет може да ползвате кредитна карта или да имате на разположение овърдрафт.

Определяйки конкретния кредит спрямо целта ще получите най-подходящата и изгодна оферта без да е нужно да плащате излишни разходи по кредита.

Заяви заем

Видове кредити за физически лица

Най-общо може да разграничим краткосрочни и дългосрочни кредити отпускани на физически лица.

  • Краткосрочните кредити са кредитите със срок на изплащане до 1 година – потребителски, бързи, овърдрафт.
  • Дългосрочни кредити могат да бъдат освен ипотечните и потребителските, които са с период на връщане над 1 година.

Възможностите да изтеглите кредит са различни, а предложенията и офертите са много. За да изберете кредитът, който ще Ви бъде от полза най-добрият вариант е да направите консултация с кредитен консултант. Разгледайте предложенията на банките в сайта ни и заявете безплатна консултация. Не е нужно да знаете всички условия по кредитите. За това може да разчитате на нас и нашето професионално съдействие. Ще Ви помогнем в избора на най-добра оферта при изгодни условия.

Подай запитване

Какви видове кредити и кредитни сделки има на пазара на кредити?

Предлагат се много и различни кредитни продукти. Целта е привличане на все повече клиенти и конкуренцията между кредитните институции е голяма. Затова може да видите всякакви предложения насочени и обхващащи исканията на кредитоискателите. Дори и да няма конкретен кредитен продукт определена банка, то е възможно кредитната сделка да бъде предложена за одобрение във вид, в който е необходим за кредитоискателя. Разбира се, при спазване на определените правила и изисквания. Възможни са различни модификации с цел привличане на клиенти, особено от групите и секторите предпочитани от банките.

Така, че може просто да заявите искането си и да уточните какво целите. Останалото може да оставите в ръцете на кредитния консултант. Така ще си спестите много време и нерви. Отправете запитване в сайта ни и ние ще се свържем с Вас, за да уточним искането и съответно да Ви предложим най-подходящия вариант за финансиране.

 

Най-изгодните оферти

Вземи кредит за минути