Бързи кредити – условия за отпускане

Какви са изискванията, необходимите документи и условията за бърз кредит?


krediti-online-bgУсловията за бързи кредити в повечето небанкови фирми си приличат. Компаниите знаят нуждите на по-голямата част от своите потребители и се опитват да им помогнат максимално като опростят изискванията и необходимите документи за кредит. В повечето случаи се кандидатства изцяло онлайн за броени минути. Необходима е само лична карта и кредитоискателя да бъде пълнолетен. Не се необходими поръчители и в повечето компании няма допълнителни такси.

 

krediti-online-byrzi

 

Кредитно досие – все още ли е важно условие при отпускане на бърз заем?

До скоро много важно условие за бърз кредит беше чистото кредитно досие. Обаче тъй като на всеки може да се случи да не успее да плати своя вноска в срок или да бъде временно в безизходица и да си създаде лоша кредитна история, някои небанкови кредитни компании създадоха кредити за хора с лошо ЦКР.

 

Условия за бързи кредити в банкови институции

Условията за кредит в банковите институции са доста повече, отколкото ако решите да вземете заем от компания за бърз кредит. Процедурата по отпускане на пари от банкова институция е доста по-дълга. В повечето случаи е необходимо да ходите до конкретната банка и заради това да отсъствате от работа за няколко часа. Освен това самото одобрение може да отнеме дори цяла седмица. А в повечето случаи, когато се нуждаем от малки суми, те са за спешни нужди и нямаме толкова време на разположение.

 

В коя компания са най-добри условията за бързи кредити?

Ние не бихме могли да Ви дадем точен отговор на този въпрос, тъй като при различните нужди на потребителя, институциите имат различни условия. Можем да Ви помогнем като Ви представим част от най-популярните кредитни компании в страната ни и техните условия за бързи кредити. Можете да направите сравнение на всички тях само с няколко клика, да проверите актуалните им оферти и да изберете най-подходящата за Вас. Можете да видите различните институции и техните условия ТУК.

krediti-online-byrzi