Бързи кредити до минути: за 20 минути

Решение, когато се нуждаеш от бърз кредит до минути!


Понякога ни трябват спешни пари и всяка минута забавяне ни е важна. Има кредитни фирми, които не разбират това, но през последните години все повече компании осъзнават нуждата от по-голяма скорост и отпускат бързи кредити до минути. В тази статия ще Ви представим някои български кредитни фирми, които отпускат бързи заеми за кратки периоди.

Кои компании отпускат бързи кредити до минути?

Една от най-популярните и предпочитани компании, когато става въпрос за бързина, е EasyCredit. При тях средният период за одобрение е 10 минути, а отпусканата сума до 1 500 лева. Може да ви звучи нереалистичен срок, но ако не ни вярвайте – кандидатствайте и се уверете сами!
krediti-online-byrzi

Vivus.bg също имат изключително кратък период на одобрение – при тях се предлага бърз заем за 15 минути, а сумата, която биха могли да Ви отпуснат е около 1300 лева.

Следващите три компании, които ще Ви представим дават на своите потребители срок за одобрение 20 минути. Това са Бяла Карта, Кредирект и Вивакредит.

Кандидатстване за бързи кредити за минути

Повече за посочените по-горе компании и техните условия, може да откриете в нашия сайт. През нашия сайт vsichki-krediti.com може директно да кандидатствате във всяка от изброените по-горе компании. Забележка: Посочените периоди за одобрение са ориентировъчни. От съответната фирма биха могли да се свържат с Вас както за по-кратък срок, така и след повече минути.

Фирми за бързи кредити до минутиkrediti-online-byrzi