Бързи кредити до минути: за 20 минути

Решение, когато се нуждаеш от бърз кредит до минути!


Понякога ни трябват спешни пари и всяка минута забавяне ни е важна. Има кредитни фирми, които не разбират това, но през последните години все повече компании осъзнават нуждата от по-голяма скорост и отпускат бързи кредити до минути. В тази статия ще Ви представим някои български кредитни фирми, които отпускат бързи заеми за кратки периоди.

Кои компании отпускат бързи кредити до минути?

Една от най-популярните и предпочитани компании, когато става въпрос за бързина, е EasyCredit. При тях средният период за одобрение е 10 минути, а отпусканата сума до 1 500 лева. Може да Ви звучи нереалистичен срок, но ако не ни вярвайте – кандидатствайте и се уверете сами!
krediti-online-byrzi

Vivus.bg също имат изключително кратък период на одобрение – при тях се предлага бърз заем за 15 минути, а сумата, която биха могли да Ви отпуснат е около 1300 лева.

Следващите три компании, които ще Ви представим дават на своите потребители срок за одобрение 20 минути. Това са Бяла Карта, Кредирект и Вивакредит.

Кандидатстване за бързи кредити за минути

Повече за посочените по-горе компании и техните условия, може да откриете в нашия сайт. През нашия сайт vsichki-krediti.com може директно да кандидатствате във всяка от изброените по-горе компании. Забележка: Посочените периоди за одобрение са ориентировъчни. От съответната фирма биха могли да се свържат с Вас както за по-кратък срок, така и след повече минути.

Фирми за бързи кредити до минути

Вземи кредит онлайн

 

Кредити до минути

Искате изгоден кредит до минути? Може да кандидатствате онлайн и да получите отговор до минути. Фирмите за бързи кредити предлагат различни възможности за заеми. Ако искате да изтеглите кредит до заплата, то след попълване на искането ще получите отговор веднага.

Вижте най-изгодните заеми

 

Процедурата е лесна, но все пак огледайте условия, при които ще получите заема. Не бързайте, а отделете малко време, за да сравните параметрите при поне три кредитни компании. Всички се стремят да дадат отговор на кредитоискателя, колкото е възможно по-бързо. Така, че първо вижте, сравнете и подайте искане. За да Ви улесним, всичко това може да го направите в кредитния ни портал. Максимално улеснено с цел да не губите време.

Заяви кредит

Бързи онлайн кредити до минути

За да кандидатствате за бърз кредит не са Ви необходими други документи освен лична карта. Попълвате формуляр за кредит онлайн и може да получите отговор веднага. Някои кредитни компании са автоматизирали процеса напълно, когато става въпрос за малки суми – кредити до заплата. Това, че отпускат веднага кредита не е за сметка на по-високи лихви или такси. Дори, напротив. Предлагат се такива заеми без лихва.


Ако искате да изтеглите бърз кредит от банка, то тогава ще трябва да предвидите малко повече време. Банките също предоставят възможност за кандидатстване онлайн, но процесите не са все още автоматизирани до такава степен, че да получите отговор веднага.

Гарантиран бърз кредит онлайн до минути

Ако имате нужда от кредит до заплата или Ви е необходима малка сума пари, то може да получите бърз кредит до няколко минути, а парите да ги изтеглите по удобен за Вас начин в рамките на няколко часа. В случай, че кандидатствате за кредит до заплата, то това е гарантиран бърз кредит, който ще получите веднага. Ако, обаче искате да получите по-голяма сума пари, то кредитната компания ще разгледа и кредитната Ви история. Тогава ще отнеме повече време, но напълно възможно е да получите парите още същия ден. Цялата процедура е изключително опростена и облекчена.


Трябва да имате предвид, че ако в цкр има закъснения по кредити, то тогава най-добре веднага да се обърнете към фирма за бързи кредити, която не разглежда кредитната история. Лихвата ще е по-висока, но няма да губите време да подавате искане в различни кредитни компании и да рискувате да получите отказ. Затова директно се насочете към тези фирми, които не обследват цкр.

 

Най-добрите оферти с 1 клик

Вземи кредит за минути