Бързи кредити гр. Търговище

Бързи-кредити-в-Търговище

krediti-online-bgЕвтини кредити по електронен път  в Търговище. Разгледайте нашите предложения за възможност за онлайн кредит. Не е нужно да обикаляте от офис на офис и да търсите и сравнявате различни кредитни оферти. Тук на едно място лесно и бързо може да го направите с богат избор от едни от най-изгодните бързи кредити в страната.

 

krediti-online-byrzi

 

 

 


Вивус

Vivus мнения

За гражданите на Търговище и околията Vivus предлага бърз кредит с изгодна лихва.
– Изцяло интерент услуга
– Уникално предложение от 0% лихва при първият кредит.
– Към Вивус може  да кандидатствате напълно безплатно  за кредит от 100 до 1000 лв.

krediti-online-byrzi„Микро Кредит” АД
е лицензирана небанкова институция, която е регистрирана в регистира на БНБ като доставчик на кредитни и други финансови услуги, имаща право да разполага с личните данни на своите клиенти. Фирмата отпуска заеми на хора, които живеят в Търговище и други райони на страната. Фирмата отпуска бърза, навременна и достъпна парична помощ чрез експресни заеми на физически лица и за подпомагане на малкия и среден бизнес у нас.

Представяме Ви малко информация за три от основните  продукти, за които тя фокусира своите ресурси.

 

„CrediHome” – бърз потребителски кредит, който може да бъде отпуснат в размер между 200 и 3 000 лева. Неговото погасяване се предвижда да става на седмични вноски за период между 9 и 48 седмици или на месечни вноски за срок между 3 и 12 месеца. Фирмата ще Ви предложи личен кредитен съветник, който да Ви придружава в сравняването на конкурентни продукти на компанията и дори такива на други доставчици на кредитни услуги. За „CrediHome” не се изисква поръчител или материално обезпечение, а се отпуска само срещу валидна лична карта. Личният Ви кредитен съветник ще Ви посети в удобно за Вас място и време и ще получите парите в брой до срок до 24 часа, след като са Ви одобрили.

КРЕДИТ С 0% ЛИХВА ДО 30 ДНИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВНА ТАКСА

krediti-online-byrzi

 

„CrediGo” представлява евтин потребителски кредит на стойност между 600 и 3 000 лева, който се изплаща чрез месечни вноски оза период между 6 и 12 месеца. Това е спешна фнансова помощ без условие за материално обезпечение или поръчители, а само срещу документ за самоличност.Този заем е с нула процента лихва, ако го изплатите в гратисния му перид – до 30 календарни дни. Той предвижда, също така, 30 дни гратисен период за всяка първа вноска.

 

„CrediTrade” е бърз заем за подкрепа на малките и средни предприятия на стойност между 200 и 3 000 лева. Погасява се чрез седмични или месечни вноски за период между 9 и 48 седмици, когато е на седмични вноски, което се равнява на периода между 3 и 18 месеца, когато е на месечни вноски. Експресният заем се отпуска без изискване за поръчители, а само с валидна лична карта. Лихвата се възприема за разход на фирмата и е за сметаката на Микро Кредит. Гратисният период е до 45 дни и не се предвижда удържане на  неустойки. Можете да получите и да върнете парите в офисите на Микро Кредит, през кредитния Ви консултант иликато банкова транзакция.