Бързи кредити в Добрич

Бързи кредити в Добрич

 

 

krediti-online-bgОглеждате се за бързи интернет кредити в Добрич. Има не малко компании в региона от които може да се възползвате за кредити с добри условия и лихви без доказване на доход или гарант.

 

Ето нашите предложения тук:

krediti-online-byrzi

 

 


Бързи кредити в Добрич

ТЕРРА КРЕДИТ е доставчик на различни финансови продукти. Фирмата предвижда изгодни отстъпки за своите лоялни клиенти. Ако изплащате месечните си вноски без закъснение при приключването те ще намалеят до 50 % от сумиране на последната погасителна вноска.

Единственият задължителен документ при кандидатстване е един екземпляр от копие на личната Ви карта, печата и Вашия подпис.

Преди всяка предстояща вноска, Вие ще получите SMS безплатно, който ще Ви напомни за нея.

„Терра Кредит“ ООД е финансова, небанкова институция, която е вписана в регистъра на Българска Народна Банка и извършва дейност по отпускане на бързи потребитлески кредити. Финансовите продукти, които фирамта предлага са:

Кредит Терра Мини/Макси в размер между 100 и 2 000 лева, предвижда погасяване на равни седмични вноски и е със срок на погасяване до петдесет и две седмици.

Терра 30 – кредити, отпускани на физически лица без обезпечение в размер между 100 и 2 000 лева, предвижда погасяване на равни месечни вноски със срок за погасяване  до една година.

Терра Комфорт представлява заем, който се изплаща чрез равни, месечни вноски на стойност между 2 000 и 100 000 лева. Задължителни условия са материално обезпечение и плащане ипотека върху този кредит.

Авто лизинг, когато стойността на леката кола е над 8 000 лева.

Уебсайтът на Терра Кредит е www.terracredit.com

vsichki-krediti

Бързи кредити в Добрич