Бързи кредити Бургас

Бързи кредити Бургас


krediti-online-bg

Има много предложения за бързи кредити в гр. Бургас
Всяка компания за бързи предлага различни кредитни продукти и условия за одобрение. Някои от компаниите предлагат по-добри условия, но разрешават кредити на клиенти с лошо ЦКР, други предлагат не толкова добри условия, но разрешават и кредити на хора без доказан доход или недобро кредитно минало.

 

Ето нашите предложения за бързи кредити в  Бургас

krediti-online-byrzi

 


Бързи кредити Бургас – Google Карти

ДРУГИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

Експресни заеми с ниски лихви от CREDILEND в Бургас

CREDILEND предлага бързи кредити с много нисък лихвен процент. Компанията предлага експресни заеми до аванс или заплата на всички, които са навършили 18 г. и разполагат с лична карта. Не се изискват поръчители и излишни документи. Кредитният посредник  предлага спешни потребителски и ипотечни кредити и изгодни бързи кредити за пенсионери. Фирмата предлага спешни пари в труден момент с одобрение до не повече от 20 минути. Фирмата определя сама себе си в своя уеб сайт, че предлага най-изгодните спешни пари на заем на пазара в България.

 

CREDILEND е небанкова, 100% българска институция, която разполага с много и разнообразни фиансови услуги, за които можете да кандидатствате лесно и бързо с попълване на кратка онлайн форма или във физически офис.

Финансовата услуга Бърз Кредит до заплата и аванс е в размер от 380 лева, като одобрението става до минута, а времето за издължаване на заема е един месец. Този кредит се отпуска, когато месечните Ви битови разходи са по-високи от очакваните и за него е достатъчно само да дадете данни от валидна лична карта.

Кандидатстването може да стане във физически офис или чрез попълване на онлайн заявление.

Кредит Пенсионер е вид бърз заем с изгодна лихва за хора, които получават пенсии. Кредитът предвижда преференциални такси и лихви за хората в пенсионна възраст, като размерът на заема е от 100 до 1 500 лева, а срокът за издължаването му е 18 месеца.

Бързите потребителски кредити, които се погасяват чрез ежемесечни, равни вноски варират от 100 до 3 000 лева, а времето за погасяване зависи от размера на заема, но е в интервала от 3 месеца до 1 година.

Бързите потребителски кредити, които се връщат на равни ежеседмични вонски варират от 100 до 3 000 лева, а периодът им на погасяване е от 12 до 52 седмици.

Бързите ипотечни кредити на стойност между 3 000 и 20 000 лева са с погасителен период между 6 и 24 месеца, в зависимост от размера на заема.

Парите се отпускат по три начина – на касите на ИЗИ ПЕЙ, по банков път или в офис на фирмата в брой. Офисите на CREDILEND се намират в Бургас, Сливен, Стара Загора, Нова загора, Айтос, Хасково, Карнобат, Ямбол и Димитровград.
//

 

Виж повече Виж повече Виж повече