Алианц банк – мнения

Ако търсите мнение за Алианц преди да предприемете действия за теглене на кредит, показателни за Вас ще бъдат отзивите от нейните клиенти. Може да разгледате коментари в интернет или да потърсите мнението на Ваш близък, който е ползвал услугите на банката. По този начин ще имате повече информация и на базата на нея да вземете решение дали да се насочите към банката. Обмислете добре цялата информация и ако начина на работа на банката съвпада или е най-близко до Вашите представи, то това ще бъде правилният избор.

 

За банката

Алианц Банк се утвърждава, след като през 1998 г. става собственик на 51% от акциите на застрахователно дружество „България“. По този начин става собственик на новооснованата Алианц България Холдинг.

„Алианц Банк България“ АД с ЕИК 128001319 е със седалище и адрес на управление гр. София, бул. „Мария Луиза“ 79.

 

Често задавани въпроси – Алианц

Застраховка „Имот“ и застраховка „Живот“ са задължителни. Имуществената застраховка се сключва от банката и е за нейна сметка. Плащането по застраховка „Живот“ са за сметка на клиента, като банката предлага преференциални условия.
Може да бъде отпуснат кредит максимум до 80% от пазарната оценка на имота. При по-нисък процент финансиране се дава допълнителна възможност за отстъпки по ценовите условия по кредита.
В случай, че са набавени всички необходими документи одобрението по кредита е рамките на 3 дни. Необходимо е да бъдат представени всички документи за доходите и за имота с входиране на искането за кредит. По този начин решение по кредита може да бъде взето и за по-кратко време.
Има различни възможности за финансиране. Важно е да бъде уточнена структурата на сделката, за да се намери най-оптималния и изгоден вариант.
Максималният срок е 25 години, като има и възрастово ограничение при изтичане срока на кредита.
Ако имате нужда от допълнителни средства за ремонт на закупеното жилище, то необходимата сума може да бъде предвидена с отпускане на ипотечния кредит. В случай, че доходите са достатъчни е възможно отпускане и на потребителски кредит.
Превода на месечното трудово възнаграждение дава възможност за договаряне на по-добри ценови условия.
В зависимост от вида на кредита се определят и документите, които ще бъдат необходими. След консултация с кредитен експерт ще уточните конкретните документи.

 

Най-изгодните оферти за ипотечни кредити

Сравнение на оферти и безплатни консултации

Заяви най-добрите оферти за теб

Виж повече и заяви онлайн. 100% безплатно!

 

Кредити

 

Ипотечни кредити

Безплатна застраховка „Имот“

Получаване на сертификат за отпускане на ипотечен кредит

Промоционални лихвени условия

Срок до 25 години

 

Потребителски кредити

Максимален размер – 50 000 лв.

Срок  до 10 години

Допълнителни отстъпки при превод на заплата

 

Кредитни карти

Максимален кредитен лимит – 20 000 лв.

Преференциални лихви за първите 3 месеца

Гратис – 45 дни

Безплатни SMS известия

 

Избери най-изгодния ипотечен кредит

Безплатно професионално съдействие

 

„Не бях ползвал услугите на Алианц. Чрез приятел потърсих повече информация, тъй като ми предстоеше да изтегля ипотечен кредит. Условията, които ми предложиха бяха най-изгодни, дори застраховката на имота е за тяхна сметка, което ме изненада, защото си мислех, че няма подобна опция.  Препоръчвам банката за теглене на кредити – бързи са и предлагат различни варианти.“

Р. И.

„Предложиха ми доста добри условия за кредит. В сравнение дори с обслужващата ми банка бяха по-добри. Не се колебаех дълго, прехвърлих си и заплатата и съм много доволна. Не само от условията, но и от начина на обслужване.“

С. А.

„Получавах си заплата в друга банка, но търсейки кредит взех оферта и от Алианц. Мога да кажа, че още на този етап ме спечелиха, защото ми отделиха достатъчно внимание, тъй като казуса ми беше малко по-сложен. Получих и добра лихва, което не ме накара дълго време да се колебая дали да си сменя банката.“

И. П.