Мостов кредит

kredit-po-telefonaМостовият кредит засилва популярността на ипотечните кредити сред хората, които искат ново жилище

Имаме възможността често да говорим за ипотечни кредити, защото те продължават да са популярни сред хората. Разбира се, физическите лица търсят най-добрите възможни варианти за тях като се опитват да извлекат най-доброто от кредитите, които им се предлагат и тези, които биха искали да реализират. В този аспект, много подходящ кредит за пълна реализация от гледна точка на получената сума е т.нар. мостов кредит. Сред потребителите, той  е популярен с това, че им дава възможност да закупят нов дом, преди да са продали старото си жилище.
В същността си, мостовият кредит е термин от корпоративните сделки в банковия свят, но на потребителско ниво, сред физическите лица, той им дава възможност да покрият 100% от стойността на предложения имот. Както при ипотечните кредити, един мостов кредит, може да бъде отпуснат за къща или апартамент, за вила, за търговски обект, офис и т.н. Важното е недвижимата собственост предложена за обезпечение да отговаря на изискванията на банката, която предлага съответния кредитен продукт.
Мостовият кредит може да бъде използван когато искате да закупите ново жилище при подходяща за вас ценова оферта, като все още не сте продали стария. За да се улесни процедурата и кредитът да изпълни смисъла си на мостов, банката прехвърля сумата от продажбата на старото ви жилище в кредита за закупеното ново.  В зависимост от банката, може да имате срок за тази продажба, а също така при повечето банки няма ограничени за максималната сума, която може да се вземе при мостов кредит. В крайна сметка, при ваше решение да смените жилището си, а можете да продадете старото си, това е точният кредит, който може да улесни процедурата по преминаването ви. Винаги търсете най-добрата оферта конкретно за вашия случай.

krediti-online-byrzi