Мини заем

Byrzi krediti

Правителството у нас подкрепя и стимулира банките да отпускат мини заеми на физически и юридически лица. Приходите, които те получават при тяхното връщане и които съпътстват главницата като цяло се използват за инвестиции в икономиката и по-точно в следните сектори: търговия, съобщения, селско стопанство, производство, туризъм и транспорт. Тези приходи държавата инвестира също в диверсификацията на дейности в не добре развитите райони, както и за насърчаване на социално-икономическото устойчиво развитие на страната и качеството на живот на нейните граждани.

Тъй като онлайн търговията се развива с огромни темпове и към момента в Интернет в България се предлагат 16 пъти повече стоки, отколкото във физическите магазини, можем да приемем, че онлайн домашното банкиране на дребно в близко бъдеще ще ни изненадва все повече и повече в положителен аспект.Трябва в началото да си зададете следните три лесни въпроса. Колко ви трябват? Наистина ли трябва да се заемат? Ако го направите, честно преценете колко ви трябват и се опитайте да ги сведете до минимум. Смятате ли, че наистина се нуждаете от тези пари или ги искате за закупуване на нещо конкретно, което може да бъде платено с карта?  Колко време ви е необходимо, за да ги върнете? Какво е наистина реалистично за вас?

zaemДомашното банкиране е толкова добре развито, че вече по всяко време и от всяко място от компютъра или дори от телефона, 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието, можете да получите заем онлайн, само с валидна лична карта и при удловие, че сте пълнолетен.

Мини заемите обаче носят и своята отговорност по връщането, за това помислете добре и сериозно обмислете тази крачка. Колко пари ще можете да отделяте в близко бъдеще, за да погасите кредита, без да ограничавате качеството си на живот, защото идеята на кредиторите е да повишават стандарта ви на живот, а не да печелят днес, а утре вече да не сте техен клиент.

 

Може да кандидатствате бързи кредити: 

 

Бързи онлайн кредит по сума

Виж повече Виж повече Виж повече
Заемодател Одобрение Първи
безлихен
Max кредитната сума Период Кандидатствай
byala-krata-kredit 10 мин  Не 3000 лева 18 месеца ВЗЕМИ КРЕДИТ
kredisimo 10 мин  Да 2000 лева 18 месеца ВЗЕМИ КРЕДИТ
vivus-krediti 15 мин  Да 1000 лева 30 дни ВЗЕМИ КРЕДИТ
feratum-krediti 15 мин  Не 3000 лева 45 дни ВЗЕМИ КРЕДИТ
cashboxlogo 20 мин  Не 2500 лева 18 месеца ВЗЕМИ КРЕДИТ
credihelplogo 20 мин  Не 5000 лева 18 месеци ВЗЕМИ КРЕДИТ

Ако се нуждаете от по-голяма сума и търсите кредит срещу ипотека за сума до 100 000 лева и желаете нещата да се случват бързо и лесно.
Попълнете краткия формуляр по-долу, за да Ви съдействаме и да ви предложим най-доброто решение безплатно.

vivus.bg