Техники как да вземете кредит без да ви се начисляват лихви и допълнителни такси

kredit-0-procentaТези техники е предимно за заемане на по-малко от една година, макар че кредитът може да се удължи. Искрено си отговорете за колко време може да върнете парите. Ще бъдете ли в състояние да ги изплати за шест месеца? Трябват ли ви наистина? 

1- Може да поръчате на ваше име кредитна карта с въвеждащ курс 0 % за „покупки”, но тези карти се дават на хора с прилична кредитна история. За да гартирате, че е и за покупки, а не само реализира балансови трансфери, заявете още в самото начало, че ще правите покупки с нея. След това заявете, че желаете да ви се отпусне лимита, който вашите кредитна история и доходи позволяват. Ако парите пак не стигат може и към друга банка да извадите още една. Внимавайте обаче с погасяването след това, за да не си създадете лоша кредитна история. Срока обикновено може да достигне повече от 2 години, а сумата – няколко хиляди.

2- Използвайте банкова сметка с въвеждащ 0% овърдрафт. Тази услуга е за тези, които рядко използват своя овърдрафт, и се стремят да заемат ниски суми за кратък период. Дължината на заема е около 12 месеца, а сумата, която може да се заеме е до няколко хиляди, в зависимост от доходите и кредитната история.

3 – Кредитна карта 0%. След като имате такава, можете да я използвате за прехвърляне на „пари в брой“ от картата в банковата си сметка. Използвайте специална кредитна карта, която ви позволява да се движат парите в банката като картата играе роля на „муле“. Преместете 0% дълг от други карти към нея, след това я поставете в банковата си сметка и да ги използвайте като пари в брой. Този трик е за тези, които искат да получат заем в брой и са в състояние да играят с техники за кредитни карти. Нека използваме един пример. Да предположим, че правя за превод на пари от 2,000лв. от една карта към банковата си сметка. Сега имате 2,000лв. в банковата си сметка, които са готови да се харчат и дължим 2,060лв. на картата (включително такса за прехвърляне на 2,99%). Паричните преводи обикновено ви дават срок от 0%, така че можете да използвате това, за да изплатите дълга на картата.

Надяваме се да ви бяхме полезни!

 

Кандидатствай за бърз кредит тук

krediti-online-byrzi

Бързи онлайн кредит по сума

Виж повече Виж повече Виж повече


Бързи кредити по други критерии

Виж повече Виж повече Виж повече

Виж повече Виж повече Виж повече

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *