Кредити от частни лица

655-402-parlamentyt-zategna-merkite-sreshtu-praneto-na-pari

Каквото и да мисли човек за начина, по-който харчи и изкарва своите пари, то най-важното нещо е всеки да може да поддържа висока финансова култура. Т.е., дори да има малко финансови средства, с тях да може да си осигури приличен начин на живот и респективно, когато има повече финансови средства да не се позволява да хвърля пари за щяло и за нещяло, и в даден момент да се окаже в позиция да не може да заплати една или друга сметка или услуга. Как, дотук казаното, се отнася към темата кредити за частни лица, всъщност е свързано точно с финансовата култура на човека.

 

Ако се нуждаете от по-голяма сума и търсите кредит срещу ипотека за сума до 100 000 лева и желаете нещата да се случват бързо и лесно.
Попълнете краткия формуляр по-долу, за да Ви съдействаме и да ви предложим най-доброто решение безплатно.

 
Първо трябва да се знае, че един кредит от частно лице, не може по никакъв начин да се сравнява с кредитните продукти, които се предлагат от банковите кредитни институции; също така, кредити от частни лица до голяма степен се различават от фирмите за бързи кредити, които не са свързани с банките. Още повече, че при бързите кредити, имаме различни кредитни продукти, които се отпускат от същите фирми,  но специално за България, всички тези фирми са описани в регистър. При дадено нарушение, те могат да бъдат санкционирани и всеки заемополучател би могъл да си търси правата, при нарушение на договора.

 
При кредити от частни лица, чисто процедурно, има някои прилики и те са свързани с отношенията кредитор – кредитополучател. Частните лица обаче носят друг вид отговорност, която се санкционира по друг начин и по-този смисъл, всяка злоупотреба може да бъде преследвана по различен начин. Защото кредита от частни лица за заемополучателя в своята същност е получаването на парите, които той желае да реализира и съответно да върне при дадените правила, но сигурността, която има тук е по-малка. Макар че, кредит от частно лице има своите предимства, просто защото може да бъде договорена по-малка сума като лихва, може да бъде удължен срока на погасяване, изобщо, при абсолютно доверие в кредитора, могат да се извлекат много положителни неща, които да са в полза на заемополучателя.

Заемодател Одобрение Първи
безлихен
Max кредитната сума Период Кандидатствай
byala-krata-kredit 10 мин  Да 3000 лева 18 месеца ВЗЕМИ КРЕДИТ
kredisimo 10 мин  Да 2000 лева 18 месеца ВЗЕМИ КРЕДИТ
vivus-krediti 15 мин  Да 1000 лева 30 дни ВЗЕМИ КРЕДИТ
feratum-krediti 15 мин  Не 3000 лева 45 дни ВЗЕМИ КРЕДИТ
cashboxlogo 20 мин  Не 2500 лева 18 месеца ВЗЕМИ КРЕДИТ
credihelplogo 20 мин  Не 5000 лева 18 месеци ВЗЕМИ КРЕДИТ