Ипотечен кредит с намаляващи вноски

krediti-online-bgКогато търсите ипотечен кредит с намаляващи вноски, трябва да знаете, че това е банков термин, който идва от света на кредитните продукти. Тоест, той не е разтегливо понятие, а е реална възможност за сключване на договор и осъществяване на ипотечен кредит с намаляващи вноски. За да го сключите обаче трябва да се запознаете по-детайлно за предимствата или за недостатъците на този вид кредитни продукти.

Нека започнем с предимствата. Благодарение на този вид ипотечен кредит с намаляващи вноски, месечната вноска намалява от конкретен период насетне и като цяло плащате по-малко лихви за периода на кредита. Но тъй като ипотечните кредити са по-дълги като срокове, намаляващата вноска може да бъде сключена да се активира от един период насетне. Отделно от това, лихвите по дългосрочните кредити като цяло са по-ниски от потребителските и банката може да сметне за ненужно предлагането на такъв продукт.

Затова от вас зависи да намерите най-добрите условия за сключване на ипотечен кредит с намаляваща лихва. Възползвайте се от добра консултация, за да видите дали кредит на равни вноски или кредит с намаляваща лихва, ще е най-подходящ за вашия ипотечен кредит.

 

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
Жилищен кредит за покупка на имот

Нашите консултанти ще се свържат с вас в най-кратки скорове.


С натискането на бутона „Изпращане“ Вие се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработени с цел кандидатстване за кредит.

 

.kredit