Ипотечен кредит с минимална работна заплата
kredit-po-telefonaВсъщност когато говорим за бум на бързите кредити, едно от предимствата, с които те примамват своите потребители е, че няма много документация, което небанковите кредитни институции изискват за одобрението. Докато банките, дори когато говорим за изрядна ипотека, изискват разписка за доходите на кредитоискателите, по-която да се ръководят при определянето на вноската.

Погледнато така, може да се окаже, че доходите на хората изкривяват  нещата до момента, в който кредитът преди едни доходи може да е скъп за един човек, но евтин за друг. Говорим относително, но принципно искаме да насочим погледа към ипотечен кредит с минимална работна заплата. Защото там, наистина неща изглеждат по-сложни.krediti-online-byrzi
Макар минималната работна заплата да се покачва в България, периодично в последните години, тя все още е прекалено ниска за изискванията на повечето банки. Затова хората все по-често се обръщат към бързите кредити, които идват до тях, с по-малко изисквания, и минималната работа заплата може да се яви при тях като добро обезпечение, но все още сме далеч от темата за ипотечните кредити с минимална работна заплата.

Има банки, които предлагат ипотечен кредит с недвижим имот апартамент, къща, офис, търговски обект, на базата на минималния остатъчен доход в семейството, тоест половината работна заплата за работещите хора в семейството. Това не значи минималната работна заплата определена в страната, а такава, която се явява минимална за семейството.
Истината, обаче е такава. Пазарът на кредити в момента е много променлив и днес един продукт го има, утре го няма, не се знае кога ще намерите точно за вашия случай ипотечен кредит с минимална работна заплата. Затова когато търсите такъв кредитен продукт, нещата трябва да минат през консултант, който познава актуалното състояние пазара. Освен него, възможните решения при вашата конкретна финансова ситуация и така нататък. Един вид, за повече продукти само изрядно подготвената ипотека не стига. Но с повече проучване на пазара, всичко е възможно.


krediti-online-bgЖилищен кредит за покупка на имот
Нашите консултанти ще се свържат с вас в най-кратки скорове.

 

 

С натискането на бутона „Изпращане“ Вие се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработени с цел кандидатстване за кредит.