Залог на къща
kredit-po-telefonaСрещу залог на вашето жилище можете да получите кредит за най-различни ваши идеи и проекти.

Особеностите на пазара са такива, че днес не може да си мислите, при положение, че имате хубаво жилище в центъра на голям град, лесно ще вземете кредит. Нито пък трябва да си мислите, че за отдалечена къща в краен квартал или в малък град задължително ще ви отхвърлят. Да, има по-голяма възможност в посочените посоки, но за реализацията на кредит срещу залог на къща трябва да минете през процедури, които ще наклонят везните за да или не.Принципно, кредит за залог на къща си е класически ипотечен кредит, в който вие получавате пари след като ипотекирате къщата. Акцентът тук пада на къщата, защото тя е  недвижим имот, който принципно се различава от апартамент в блок, от вила отдалечена някъде в покрайнините и от други видове търговски сгради. В този смисъл, първо вие трябва да притежавате документ за собственост на къщата, който да удостовери, че вие сте собственик и че имате право да се разпореждате с тази собственост. Възможно са ипотечни кредити, които се залага имот на близки и роднини, но там се кандидатства с повече документация и гаранции.

За да се случи кредит срещу залог на къща, кредитодателят е длъжен да направи оценка на къщата, за да може след това да се изработи план за възможната отпусната сума по кредита. При ипотечните кредити сумата е много по-голяма от потребителските, но това не значи, че тя няма граници, които да се случат заради вида къща, която предлагате за залог. Защото има различни видове къщи, които могат да струват различни. А също така, ако правите ремонт и вземате кредит, къщата, която ще заложите, трябва да е с поне 20% по-скъпа от самия ремонт. Също така къщата трябва да е по-възможност първа по ред, за да се класирате за ипотечен кредит.

krediti-online-bgКандидатстване за ипотечен кредит срещу залог на къща

Попълнете краткия формуляр по-долу, за да кандидатствате! Задължително обезпечение с градски имот (апартамент, ателие, къща, вила, търговски обект). 

 

С натискането на бутона „Изпращане“ Вие се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработени с цел кандидатстване за кредит.

Днес имате възможност, срещу залог на къща да вземете пари от ипотечен кредит, които да ви послужат за реализация на различни идеи, които са релевантни според банката за отпускате на самия кредит. Може да искате да закупите нов дом, да правите ремонт, да построите нов, да купите кола и т.н. Важно е обаче къщата да отговаря на условията, които банката предварително е посочила, така че безпроблемно да вземете кредит.