Бързи кредити от банка
kredit-po-telefonaБързи кредити от банка /  кредити от банки без поръчител

Бързите кредити заляха пазара и това от своя страна доведе много фирми, които да ги предлагат и различни изгодни условия за клиентите. Това намали интереса към повечето банки и те от своя страна започнаха също да предлагат тази услуга, но с много повече условия и не така облекчени процедури както при фирмите.
Все пак фирмите решиха да се модернизират и отпускането на бързите кредити може да стане направо от вашия дом. Просто посещавате сайта на съответната фирма, която сте избрали и кандидатствате като попълвате електронната форма. До няколко часа с вас ще се свърже служител, който да потвърди информацията, която сте въвели. До края на деня получавате парите в банковата си сметка.

krediti-online-byrzi

Фирмите за бързи кредити изобщо не се интересуват от това дали сте с чисто кредитно минало. Те имат достатъчно висока лихва, която им дава право и спокойствие да отпускат заеми на хора, които се смятат от банковите институции като некоректни платци.  И все пак, те също имат праг, който не могат да прескочат и за по-сериозни кредити отново се опира до банката, а там кредитната ви история е вашия гарант, че сте коректни и съответно може да ви доведе много по-леки условия на изплащане.
Бързите кредити от банки се отпускат по определени условия за всеки един продукт. Когато кандидатствате за подобен заем от такава институция, трябва да внимавате какво ви предлагат, тъй като те гонят бройка на продукт и не се интересуват дали това ви устройва или не. Разбира се, тук нещата не са така облекчени като при небанковите институции, при които единствено се изисква лична карта и нищо друго . Но все пак и при някои банки има въведена платформа за онлайн кандидатстване, където да приложите необходимите документи и да получите одобрение до края на деня.

kredit