Бързи кредити за безработни
krediti-online-bg

Бързи онлайн кредити / заеми за безработни

Случва се да изпаднем в безизходица, като загубим работа и постоянни доходи. Отчаяни, търсим начин, за да възвърнем самочувствието и да посрещнем текущите си нужди. Ако тази ситуация ви е позната, на помощ идват фирмите за бързи кредити. Те наистина са един добър приятел, който не отказва пари в труден момент.

Дори и да сте безработни, шансът да бъдете одобрени при кандидатстване за бърз кредит е голям. Необходими условия са да сте навършили 18 години, да бъдете дееспособно лице до 70 годишна възраст и да имате добра кредитна история. С последното условие ще се справите, ако навреме сте си плащали вноски по изминали заеми, също ако не сте създавали проблеми на финансовите институции.


krediti-online-byrzi 

Безработни, майки без доходи, нуждаещи се от бързи пари – за вас фирмите за кредити са помислили изцяло и са улеснили процедурата по кандидатстване.То става онлайн, по телефона или в някой от офисите на фирмите, предлагащи кредит. Личната карта е задължителна. Отговорът идва в рамките на 20-30 минути и не е необходимо да чакате дълго и отегчително. Такси за кандидатстване не се дължат, а вие сами определяте размера на кредита и сумата на месечните вноски по него. Парите се превеждат по банкова сметка или чрез системата изипей.


БЯЛА КАРТА
Подходящ кредит за безработни лица желаещи кредит! byala-karta-krediti

Възможност за първи безлихвен кредит с без никакви такси при теглене от всички банкомати в България.
Удобен продукт при който ви се отпуска карта със заредена сума, за която не плащане абсолютно нищо ако не използвате парите!  Лимита на карата  е до 3000 лв., който може да използвате по всяко време в денонощието.
ПРЕПОРЪЧАНО!
krediti-online-byrzi


Vivacredit_new_logo

VivaCredit
Спешни заеми до 1500 лв. за безработни.
Одобрението онлайн става само за 20-30 мин.
Ясни условия и без скрити лихви и такси.
Кредита е изцяло онлайн или по телефона.

krediti-online-byrzi


Vivus мнения

Бърз кредит от Вивус  за безработни.
 Онлайн одобрението само за по-малко то половин час
 Веднага след вашето одобрение, кредита  се превеждат на банковата ви сметка.
 Опция за погасяване преди срока да е изтекъл, без да плащате такси и глоби.

krediti-online-byrzi


 

 

 

Кредитът за безработни е една добра алтернатива за получаване на средства – бързо, лесно и удобно. Онлайн формата се изтегля и попълва, а парите са при вас в рамките на часове. Поръчители не трябват, нито доказване на доходи. А ако кандидатствате за кредит от една и съща фирма, тя със сигурност ще ви даде най-добрата оферта, като ви направи отстъпка за лоялен клиент.