Бързи кредити до 500 лева

zaemБързи заеми онлайн  до 500 лева

Много хора търсят бързи заеми до заплата до 500 лева.  След бързите и навременни заеми от 500  лева, тези се нареждат на второ място по ползваемост.  Някои от продуктите можете да върнете в определен гратисен период от фирмата и то без лихва. Ще ви представим няколко фирми, които предлагат такива услуги.

 

krediti-online-byrzi


Бързи заеми от Кредисимо

Фирмата предлага въпросния вид кредит. Ако го върнете до 15-дневен срок, то вие няма да плащате лихва, а само тези 500.  Другото предимство е, че лесно можете да кандидатствате и да получите одобрение до 24 часа.  Необходимите документи са само лична карта и да имате 21 навършени години.  Условията по кредита са гъвкави. Можете да намалите месечната вноска, да я отложите и затова няма да ви се начислява нищо.

Виж повече тук


Кредити до заплата от Кредит Нет 

Можете да вземете пари лесно и бързо онлайн. Връщате заема на равни погасителни вноски по ваше усмотрение.  Не чакате по опашки и не се разкарвате по офиси.  Няма такса за разглеждане на документи или някакви други допълнителни такси. Ако погасите кредита до 15 дни, няма да плащате и лихва.  Условията е да сте на възраст от 18 до 65 години и да работите.  След одобрението получавате парите до минути по банков път или в касите на Изипей.


Бързи кредити от Кредит Нет 

Тук условията са сходни като при предишните две фирми.  Единственото условие за погасяване без лихва е заема да бъде до 1500 лева.  Срокът за погасяване е до 12 месеца. Отново кандидатстване онлайн и получавате одобрение и парите до минути.
Преди да вземете бърз кредит трябва да се уверите, че нямате други начини за погасяване на задълженията  това е единствения вариант. Все пак това е разход, който никак не е малък.  Лесното взимане на такъв кредит, кара хората да подходят към него лекомислено и вместо да им помогне, те затъват още повече.

kredit