Бързи кредити Бургас

zaemЕто нашите предложения за бързи кредити в  Бургас

Експресни заеми с ниски лихви от CREDILEND в Бургас

CREDILEND предлага бързи кредити с много нисък лихвен процент. Компанията предлага експресни заеми до аванс или заплата на всички, които са навършили 18 г. и разполагат с лична карта. Не се изискват поръчители и излишни документи. Кредитният посредник  предлага спешни потребителски и ипотечни кредити и изгодни бързи кредити за пенсионери. Фирмата предлага спешни пари в труден момент с одобрение до не повече от 20 минути. Фирмата определя сама себе си в своя уеб сайт, че предлага най-изгодните спешни пари на заем на пазара в България.

Заемодател Одобрение Първи
безлихен
Max кредитната сума Период Кандидатствай
byala-krata-kredit 10 мин  Да 3000 лева 18 месеца ВЗЕМИ КРЕДИТ
kredisimo 10 мин  Да 2000 лева 18 месеца ВЗЕМИ КРЕДИТ
vivus-krediti 15 мин  Да 1000 лева 30 дни ВЗЕМИ КРЕДИТ
feratum-krediti 15 мин  Не 3000 лева 45 дни ВЗЕМИ КРЕДИТ
cashboxlogo 20 мин  Не 2500 лева 18 месеца ВЗЕМИ КРЕДИТ
credihelplogo 20 мин  Не 5000 лева 18 месеци ВЗЕМИ КРЕДИТ
Ако се нуждаете от по-голяма сума и търсите кредит срещу ипотека за сума до 100 000 лева и желаете нещата да се случват бързо и лесно.
Попълнете краткия формуляр по-долу, за да Ви съдействаме и да ви предложим най-доброто решение безплатно.CREDILEND е небанкова, 100% българска институция, която разполага с много и разнообразни фиансови услуги, за които можете да кандидатствате лесно и бързо с попълване на кратка онлайн форма или във физически офис.

Финансовата услуга Бърз Кредит до заплата и аванс е в размер от 380 лева, като одобрението става до минута, а времето за издължаване на заема е един месец. Този кредит се отпуска, когато месечните Ви битови разходи са по-високи от очакваните и за него е достатъчно само да дадете данни от валидна лична карта.

Кандидатстването може да стане във физически офис или чрез попълване на онлайн заявление.

Кредит Пенсионер е вид бърз заем с изгодна лихва за хора, които получават пенсии. Кредитът предвижда преференциални такси и лихви за хората в пенсионна възраст, като размерът на заема е от 100 до 1 500 лева, а срокът за издължаването му е 18 месеца.

Бързите потребителски кредити, които се погасяват чрез ежемесечни, равни вноски варират от 100 до 3 000 лева, а времето за погасяване зависи от размера на заема, но е в интервала от 3 месеца до 1 година.

Бързите потребителски кредити, които се връщат на равни ежеседмични вонски варират от 100 до 3 000 лева, а периодът им на погасяване е от 12 до 52 седмици.

Бързите ипотечни кредити на стойност между 3 000 и 20 000 лева са с погасителен период между 6 и 24 месеца, в зависимост от размера на заема.

Парите се отпускат по три начина – на касите на ИЗИ ПЕЙ, по банков път или в офис на фирмата в брой. Офисите на CREDILEND се намират в Бургас, Сливен, Стара Загора, Нова загора, Айтос, Хасково, Карнобат, Ямбол и Димитровград.

Уеб сайт: www.credilend.bgБързи онлайн кредит по сума

Бързи кредити до 400 лв.

Виж повече

Бързи кредити до 1000 лв.

Виж повече

Бързи кредити до 5000 лв.

Виж повече

Бързи кредити по други критерии

Безлихвени бързи кредити

Виж повече

Бързи кредити с лошо ЦКР

Виж повече

Кредит без трудов договор

Виж повече

Бързи кредити без поръчител

Виж повече

Кредит без трудов договор

Виж повече

Бързи кредити без доказан доход

Виж повече